Román férfi késelt meg egy gyereket London belvárosában

2024. augusztus 13. 10:48

A 32 éves, Ioan Pintaruként azonosított vádlott kedden jelenik meg a westminsteri bíróság előtt.

2024. augusztus 13. 10:48
null

Nyitókép: BENJAMIN CREMEL / AFP

Mint arról hétfőn a Mandineren is beszámoltunk, hétfőn megkéseltek egy 11 éves kislányt édesanyja társaságában London belvárosában, a brit rendőrség az X-en közzétett bejegyzésében közölte, hogy egy férfit letartóztattak és őrizetbe vettek, a mentősök az áldozatokat kórházba szállították. Kiderült mostanra, hogy gyilkossági kísérlettel vádolták meg kedden azt a férfit, akiről a sajtó kiderítette, hogy nem más, mint 

a 32 éves, Ioan Pintaru, a román állampolgárságú férfinek kedden van jelenése a westminsteri bíróság előtt, jelenleg előzetes letartóztatásban van. 

A Maszol azt írja, hogy a támadás a brit főváros turisták körében népszerű központjában történt, a kislány sebei nem életveszélyesek, a rendőrség szerint nem terrortámadás történt, és a feltételezett elkövetőnek nincsenek bűntársai. A rendőrség szerint a férfi vélhetően nem ismerte áldozatait.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
panyigai péter
2024. augusztus 17. 21:03
A római tanulékony és trendi, legalábbis mindig tudja, hogy épp mi a trendi. Rómában viselkedj úgy, mint a rómaiak.
attilacsajbok
2024. augusztus 16. 22:42
Csak nem az a probléma, hogy legálisan tartózkodik az országban, tudják a nevét, tudják, hogy honnan jött? Épeszű ember ilyen háttérrel nem követ el ilyen súlyos bűncselekményt csak mentálisan sérült, súlyos depressziós migránsok tesznek. Nem lehet, hogy itt is erről van szó, csak egy kicsit világosabb a bőre a szokásosnál. Az én szememben aki gyermekekre, de akár felnőttekre támad késsel viperával, boxerrel, stb. alapból egy állat. Úgy is kell velük bánni mint a gyilkos fenevedakkal. Ha migránsok ha nem. Csak ez valahogy nem sikerül a fényességes nyugatnak.
Oldalkosár
2024. augusztus 13. 16:05
A nagyvárosi élet szerve része - mondta a kistigris.
bill-murr
2024. augusztus 13. 15:41
Valoszinuleg nem vallasi meggyozodesbol tette mint ahogy iszlamista elodei tettek szamtalanszor. A ficko valami lecsuszott drogos/alkesz lehet mert van beloluk boven a Leicester Square kornyeken. Remelem repulore teszik es egy roman bortonben fog megrohadni. Ez az eset nem valtoztat semmit azon a tenyen, hogy az iszlam egy kozepkori, eroszakos, totalitarius politikai ideologia es semmi szukseg ra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!