Rákay Philip a bokszbotrányról: Sokkoló és egyben gyomorforgató, ami a párizsi olimpia körül történik

2024. augusztus 02. 22:58

Sosem feledem az olasz bokszoló lány elkeseredett zokogásának látványát – fogalmazott a jobboldali véleményvezér.

2024. augusztus 02. 22:58
null

Nyitókép: Földházi Árpád / Mandiner

„Sokkoló és egyben gyomorforgató, ami a párizsi olimpia körül történik. Egy héttel ezelőtt azt kellett végignéznem a családommal, hogy az egyik legmagasztosabb eszmére épülő világverseny megnyitóján tort ül a szubhumán deviancia, hogy kéjesen gyalázzák a kereszténységet, hogy drag queenek és mindenféle beteg struktúrák gúnyolják Leonardo da Vinci örök érvényű Utolsó vacsoráját, meggyalázva ezzel több milliárd ember hitét és értékrendjét” – írta meg közösségi oldalán Rákay Philip.

A jobboldali véleményvezér szerint .„talán soha nem volt még nagyobb szükség arra, hogy a lehető legmagasabbra emeljük a normalitás zászlaját, a deviancia, a kibillent, beteg provokáció, az abnormalitás, a woke-idiotizmus ellen harcolva”.

Tegnap este pedig egy magát nőnek álmodó férfi ütötte ki brutálisan ellenfelét a női ökölvívásban. Sosem feledem az olasz bokszoló lány elkeseredett zokogásának látványát

 – tette hozzá.

A Rákay Philip véleményét összegző posztot itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2024. augusztus 03. 13:15
Nálad nem gyomorforgatóbb.
Isten jobb keze
2024. augusztus 03. 11:39
Ez pontosan igy van ahogy mondod kálmán! De az is ennyire geciség, hogy nem történik semmi amikor közpénzek milliárdjait lopod el különböző senki által nem nézett “ filmere”.. igaz kálmányka😂
atti64
2024. augusztus 03. 09:48
PATKÁNYORSZÁGBAN PATKÁNYOLIMPIA!!!!!!!!!!!!PATKÁNYSZERVERÖKKEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kormánypárti2
2024. augusztus 03. 08:55
" Pokolba tartó vonat P. Mobil Eljön testedért, eljön a lelkedért Jegyed nem kéri senki sem Élj, míg utas leszel, ne félj, nem késik el Elvisz messzire, túl mindenen Pokolba tart, pokolba tart a vonat Síró füttyjelét viszi a szél Mögötte füst száll, előtte éj Arcok, arcok az ablaknál, Nézd kik utaznak rajta, és fel ne szállj! Pokolba tart, pokolba tart a vonat Pokolba tart, pokolba tart a vonat "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!