Putyin családi körből erősít: rokonát választotta a védelmi minisztérium új kulcsemberévé

2024. augusztus 18. 08:07

Anna Civiljova oldalági rokona az orosz elnöknek.

2024. augusztus 18. 08:07
PUTYIN, Vlagyimir

Nyitókép: MTI/EPA/Szputnyik/Kreml pool/Szergej Gunejev

Vlagyimir Putyin orosz elnök saját családtagját, Anna Civiljovát nevezte ki az orosz védelmi minisztérium államtitkári pozíciójára, ahol korábban már miniszterhelyettesként tevékenykedett – számolt be az Insider

Civiljova oldalági rokona Putyinnak, és az orosz elnök még júniusban nevezte ki őt védelmi miniszterhelyettessé, miután Andrej Belouszov átvette a minisztérium vezetését Szergej Sojgutól.

Anna Civiljova most államtitkárként a katonai személyzet szociális és lakhatási támogatásának megszervezéséért fog felelni. Ezen kívül ő lesz a vezetője az „A haza védelmezői” nevű állami alapnak is, amely az Ukrajna elleni háborúban résztvevők támogatását biztosítja. Civiljovát mind az Egyesült Királyság, mind az Európai Unió szankciókkal sújtotta Putyinnal való kapcsolatai és az ukrajnai invázió támogatása miatt.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
letsgobrandon-2
2024. augusztus 21. 22:14
Hunter Bidé milyen pozíciókat is kapott orkrajnában ?
letsgobrandon-2
2024. augusztus 21. 22:12
bezzeg a jenki zsidóknál ismeretlen fogalom a nepotizmus
steinamanger-2
2024. augusztus 18. 13:22
Az autokrata kleptokrácia természetes velejárója nepotizmus és az ezzel járó siker és versenyképtelenség , a szabad versennyel operáló liberális demokráciákkal szemben.
Ergit
2024. augusztus 18. 10:55
És??? Megteheti?? MEG!!! Oroszország az egyik világhatalom. Kína, hogy nem demokratikus ország, az nem zavarja a Nyugatot, de, hogy Putyin a rokonát nevezte ki, az már elfogadhatatlan!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!