Pánikba estek a lengyelek: riasztották a légierőt

2024. augusztus 26. 15:37

Az eset hétfő hajnalban történt.

2024. augusztus 26. 15:37

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: JACK GUEZ / AFP

A hétfő hajnali, Ukrajna elleni orosz légitámadás során behatolt egy ismeretlen objektum a lengyel légtérbe, az azonosítás jelenleg folyamatban van – írja a PAP hírügynökség a lengyel hadsereg közleményére hivatkozva – számol be a Portfolio.

Ezt is ajánljuk a témában

Jelenleg nem lehet tudni, hogy pontosan mi sértette meg a légteret, csak annyi ismert, hogy az objektum nem egy rakéta.

A lengyel hadsereg jelenleg keresi az esetleges becsapódás nyomait. 

A lengyel hadsereg parancsnoksága azt is közölte X-oldalán, hogy ma hajnalban aktív volt a lengyel légierő, mivel Oroszország sok rakétát és drónt lőtt ki Ukrajnára, a lengyel gépek feladata az esetleges behatolások elhárítása volt.

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kulszek
2024. augusztus 26. 23:32
Én cigicsempész drónra tippelek.
B_kanya
2024. augusztus 26. 22:55
Mióta van a lengyeleknek F-15-öse? MANDINER!!!!
lajajakab11
2024. augusztus 26. 20:42
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
zakar zoltán béla
2024. augusztus 26. 20:18
Tusk hazudik!??! Nem?! De? nem?! Mikor?! Mikor nem?!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!