Mindennapok Ukrajnában: oszlopnak hajtott a részeg pap, majd úgy arcon ütötte a kiérkező rendőrnőt, hogy az kórházba került

2024. augusztus 19. 10:36

Még a rendőrnő fegyverét is megpróbálta elvenni.

2024. augusztus 19. 10:36
null

Nyitókép: Ukrán rendőrség Facebook-oldala

A csernyivci területen történt az a baleset, amelyről a Strana számolt be: egy részeg pap egy KAMAZ-t vezetve beleütközött egy villanypóznába, és bár tovább hajtott volna, de egy arra járőröző rendőr félreállította, és megszondáztatta. A műszer kimutatta, hogy a pap szervezetében a megengedett szintnél tízszer magasabb volt az alkoholszint.

Amíg a rendőrnő az adminisztrációval volt elfoglalva, a pap egyre agresszívabbá vált, majd arcon ütötte a rendőrnőt, és megpróbálta fegyverét elvenni. A rendőrnőt kórházba kellett szállítani – olvasható a rendőrség közleményében. A rendbontó papot végül őrizetbe vették.

 

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2024. augusztus 25. 01:32
Mindennapok Oroszországban; "Áldást adni egy atomfegyverre még akkor is lehetséges, ha az ilyen fegyvereknek „óriási pusztító erejük van” – mondta Konsztantyin Tatarincev, az orosz ortodox egyház főpapja szombaton a RIA Novosztyinak."
Ad majorem Dei gloriam
2024. augusztus 19. 19:12
Lehet, hogy TCK-snak nézte a rendőrnőt.
cinkegolyó
2024. augusztus 19. 15:22
Ha már ukrán autóshír: Kismama és magzata is meghalt az M3-as autópályán történt balesetben - ukrán kisbusz ment nekik hátulról A nő nem volt bekötve – kirepült az autóból, amikor a kocsit, amiben utazott, egy ukrán rendszámú kisbusz egy másik mikrobusz elé lökte. Úgy tudják, a kismama félidős várandós volt, magzata sem élte túl a tragédiát, a férje pedig súlyosan megsérült. Erről miért nem ír a Mandiner egy szót sem.
mindent vissza
2024. augusztus 19. 14:57
Legyünk pontosak: ez nem pap hanem PÓPA! Semmi közük az európai keresztény egyházhoz meg az itteni normákhoz. Romániában is ezek a legnagyobb uszítók és kb. úgy viselkednek mint a közönséges bűnözők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!