Megtaposott Wagner-zászló, árokba borult autó – képeken és videón az ukrán előrenyomulás (GALÉRIA)

2024. augusztus 14. 16:46

Szudzsa városába a katonákat egy ukrán médiaszolgáltató is elkísérte.

2024. augusztus 14. 16:46
SZMIRNOV, Alekszej

Nyitóképen ukrán rakéta roncsai által megrongált lakóház és autó az oroszországi Kurszkban. Fotó: MTI/AP

A világsajtó napok óta az ukránok kurszki betörésével és annak lehetséges kimenetelével foglalkozik. Michael Clarke, brit katonai szakértő pár napja arról írt a Times hasábjain, hogy ez az akció nem képes megfordítani a háború menetét, ellenben az ellencsapás kockázata rendkívül nagy. 

A különféle közösségi médiafelületeken egyre több olyan felvétel jelenik meg, melyeken az látható, hogy miként zajlik az ukránok előrenyomulása. 

A fotókon árokba borult autók, földre vetett orosz és Wagner-zászlók, valamint leszakított jelvények is feltűnnek.

Az erről készült galériánkat alább tekintheti meg:

 

Ezt is ajánljuk a témában

A WarTranslated X-odalára egy olyan videó is felkerült, melyet az elfoglalt Szudzsa központjába rögzített egy, a helyszínre küldött ukrán médiaszolgáltató. A felvételeken jól látható, hogy a város nagy részét aránylag minimális károkozás mellett foglalták el az ukrán erők.

A vonatkozó felvételt alább tekintheti meg:

 

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. augusztus 16. 19:22
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a törpe mű-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Pusztuljatokglobalomajmok
2024. augusztus 14. 20:57
Képeken és videón az ukronáci előrenyomulás eredményei Kurszk régióban .. Colonelcassad telegram csatornáján ..! Napi több tucat ukronáci/nyugati hulla ..! Napi 2 tucatnyi ukronáci/nyugati szétkúrt páncélos ..! Hajrá banderisták .. nincs már messze Kurszk .. 😅😂🤣
occidolumen
2024. augusztus 14. 20:44
Az ukránok brit, USA és német gyártmányú PSZH-kkal és tankokkal özönlenek Oroszországba. Hatalmas lendületük azzal a veszéllyel jár, hogy átszáguldanak az országon és bezuhannak a Balti-tengerbe.
Akitlosz
2024. augusztus 14. 18:45
Az orosz stratégiai döntés az, hogy folytatják, sőt koncentrálják az offenzívát Pokrovszk irányában. A szárnyakon nem támadnak, hanem csak előre nyugatnak. Kurszknál hagyják, hogy az ukránok elhasználják az erőiket. Meglehet, hogy ezzel az ukránok "megalázzák Oroszországot", de a háború végkimenetele a fontosabb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!