Mégis csak felcsendültek Taylor Swift dalok Bécsben: egy templomban (VIDEÓ)

2024. augusztus 08. 15:14

Az egyik templom együttérzett a hoppon maradt rajongókkal, így kitárta előttük kapuit.

2024. augusztus 08. 15:14

Nyitókép: Képernyőfotó

Mint ismert, az osztrák hatóságok szerint terrortámadást készült végrehajtani két, 19 éves férfi Taylor Swift ausztriai koncertjén, ami miatt a szervezőknek nem volt más választása, mint törölni a világsztár három, szomszédunkban megtartani tervezett teltházas koncertjét. 

Azonban úgy tűnik akadt néhány élelmes rajongó, aki a maga módján pótolni tudta az elmaradt koncertélményt. Egy X-re felkerült videó tanúsága szerint egy bécsi templom együttérzését fejezte ki a koncertre érkezőkkel, és kitárta kapuit előttük: így 

az építmény falai között énekelhették el kedvenc dalaikat az egybegyűltek.

Az egyik hoppon maradt részvevő bejegyzését azzal zárta, hogy köszönetet mondott a rendőrségnek, hogy vigyázott rájuk.

A vonatkozó bejegyzést alább tekintheti meg:

Kárpótolják a szervezők a rajongókat

Az egyébként teltházasnak ígérkező események lemondása után nem sokkal a szervezők már azt is közölték, hogyan kárpótolják a terrorveszély miatt a rajongókat.

A Barracuda Music Instagramon közzétett közleményéből kiderült: természetesen minden rajongónak visszatérítik a jegye árát napokon belül.

 

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mediaworks-0
2024. augusztus 09. 10:17
Az osztrák ÖBB a vonatjegyek árát is visszatéríti! A MÁV-Start Zrt. ügyfélszolgálatának tájékoztatása szerint, az ÖBB visszatérítési felajánlása ellenére úgy döntött, hogy a náluk vásárolt jegyek árát nem téríti vissza. :-( ... presse-oebb.at/news-oebb-erstatten-die-kosten-fuer-bahntickets-zu-den-taylor-swift-konzerten-in-wien ...
Mandarin.
2024. augusztus 09. 04:10
Szánalmas. Néhány terrorista megbénítja Ausztriát, pedig mennyire büszkék voltak arra, hogy sikeresen integrálták a bevándorlókat, ők nem építenek olyan kerítéseket mint Magyarország, csak szárnyas kapukat.
rugbista
2024. augusztus 08. 16:39
Mecsetben?
nakatomi
2024. augusztus 08. 15:48
"a katolikusok mulyák," Ez nem a mulyaság jele, hanem a hitetlenségé. Valamint annak a jele, hogy teljesen funkció nélkülinek látják a templomukat, valamint a benne zajló liturgiát. Így hát megpróbáltak valami hasznosat csinálni. Olyat amiről azt gondolják, hogy ezzel az emberek kedvében tudnak járni. Ez tragikus.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!