Már hivatalosan is Kamala Harris a demokraták elnökjelöltje

2024. augusztus 23. 06:10

Beszédében kijelentette, hogy ki fog állni Ukrajna mellett.

2024. augusztus 23. 06:10
null

Nyitókép: SAUL LOEB / AFP

Kamala Harris Chicagóban, a demokraták nemzeti kongresszusán (DNC) hivatalosan is elfogadta az elnökjelöltségét. Beszédében Harris kijelentette, hogy támogatja Ukrajnát, és azt mondta, hogy „erősen ki fog állni Ukrajna és NATO-szövetségesek mellett” – számolt be a The Kiyv Independent. Harris lett az esélyes jelölt, miután Joe Biden elnök múlt hónapban kiszállt a versenyből, így megnyílt a lehetősége, hogy ő legyen az első női elnök az Egyesült Államok történetében.

„Főparancsnokként biztosítani fogom, hogy Amerikának mindig a világ legerősebb, leghalálosabb harci ereje legyen” 

– jelentette ki Harris.

„Öt nappal azelőtt, hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát, találkoztam Zelenszkij elnökkel, hogy figyelmeztessem őt Oroszország inváziós tervére. Segítettem mozgósítani egy globális választ, több mint 50 országot, hogy megvédjük magunkat Putyin agressziója ellen” – mondta Harris. „És elnökként határozottan ki fogok állni Ukrajna és NATO-szövetségeseink mellett” – tette hozzá.

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lacika-985
2024. augusztus 23. 13:13
Hogy is mondjam - elég szerul állhat a globalisták szénája
elfújta az ellenszél
2024. augusztus 23. 08:59
Nem az számít kicsoda, hanem hogy ki fizeti a kampányát. Azért lett ez a vihogó majom elnökjelölt, mert hozzá irányítható át legálisan Soros kampánypénze. Most felmondja Soros ágendáját, megy minden mint a karikacsapás. Soros íróasztalán már lehet hogy a hadüzenet szövege is megvan, amit alá kell majd írni.
pandalala
2024. augusztus 23. 08:57
kiváncsi vagyok, hogy az amerikaiak tudják-e űberelni Biden megválasztását ... :-D
karakter-2
2024. augusztus 23. 08:52 Szerkesztve
egy vihogó idióta, erkölcs nélküli perszóna lehet személyében Amerika elnöke rengeteg buta balliberális a Trump gyűlölet miatt szavaz rá, a balliberális szavazók elmezavartak, többségükben nem normális emberek, ezt komolyan mondom
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!