Lecsaptak az éj leple alatt az oroszok, itt vannak az első felvételek a pusztításról (Videók)

2024. augusztus 17. 11:26

Több autó kigyulladt, lakóépületek ablakai törtek be, valamint egy személy meg is sérült Szumiban.

2024. augusztus 17. 11:26
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Megérkeztek az orosz válaszcsapások az ukrán támadásokra. Az ukrán Pravda arról számolt be, hogy Ukrajna északkeleti régiójában, a Szumi terület központjaként szolgáló Szumi városában autók gyulladtak ki és lakóépületek ablakai törtek be egy orosz csapás miatt.

Úgy tudni, hogy a várost rakéta- és dróntámadás érte. Az anyagi károk mellett személyi sérült is történt”

– írta az Ukrajinszka Pravda.

A támadást követően az ukrán katasztrófavédelem később egy videót is közölt a helyszínről, amelyben jól látszik, hogy jelentős károk keletkeztek a táamdás helyszímém parkoló autókban és a lakóépületek is rongálódtak.  A beszámoló szerint a csapást követően 10 zemélygépkocsi gyulladt ki a  lakóházak mellett lévő parkolóban.


„Ezen kívül a robbanáshullámtól betörtek az ablakok, lakóházak és más helyiségek homlokzatai megrongálódtak” –fogalmaztak. A közlemény szerint a tűzoltók azóta eloltották a tüzet, és megakadályozták, hogy más járművekre is átterjedjen. 

***

 

Összesen 305 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. augusztus 21. 10:59
Nyilvánvaló, hogy az oroszok kifejezetten parkoló autókat vettek célba.........
Anomander
2024. augusztus 19. 11:14
Nyilván a szokásos terrorizmus, polgári célpontok, infrastruktúra támadása. Minden szempontból megfelelel a terrorizmus fogalmának.
lajajakab11
2024. augusztus 18. 08:54
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
B_kanya
2024. augusztus 18. 00:17
Na és most kell a gecitolvaj hohol csicskának elmesélni, hogy a szovjetektől boldogan Kárpátalját megöröklő fuckrnáok miért nem a szovjetek örökösei legalább annyira, mint a ruszkik, illetve 1991 után mit is tettek Kárpátalján, hogy szeressük őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!