Lapértesülés: dróntámadás érhette Moszkvát

2024. augusztus 12. 13:33

A moszkvai Chkalovsky katonai repteret érte a támadás hétfőn hajnalban különböző értesülések szerint.

2024. augusztus 12. 13:33

Nyitókép: illusztráció (Pablo Miranzo / ANADOLU / via AFP)

Lapértesülések szerint dróntámadás történt egy moszkvai célpont ellen hétfőn hajnalban. Számos drón támadta a Chkalovsky katonai repülőteret az orosz fővárosban, a légvédelem aztán leszedte a drónokat.

Erről helyi lakosok és orosz Telegram-csatornák számoltak be, amikről pedig ukrán médiumok és a Newsweek írtak.

Később az orosz védelmi minisztérium azt közölte: az orosz légvédelem 18 ukrán drónt szedett le Kurszk, Belgorod és Voronyezs régiókban. Moszkvai támadásról azonban nem beszéltek közleményükben. Orosz részről eddig tehát nem erősítették meg a támadás tényét.

 

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
blondibarbi
2024. augusztus 12. 23:17
Nem nyugszanak, amíg Kijev egyben van...
lajajakab11
2024. augusztus 12. 19:19
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a törpe mű-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
Stingary76
2024. augusztus 12. 18:16
Kurszki régió, Moszkva.. Remélem nem atom fegyver bevetése lesz a vége ennek az egésznek.. S mindez 2014-óta miért történik, egy maréknyi dollárért..
Takagi
2024. augusztus 12. 17:39
Lesz ütős válasz. Nem kell félni, de fájni fog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!