Különös ajándékkal lepte meg szövetségesét Vlagyimir Putyin

2024. augusztus 14. 13:49

A szóban forgó ajándék sajtóhírek szerint a leningrádi régióból származik.

2024. augusztus 14. 13:49

Nyitókép: Kremlin Press Office / Handout / ANADOLU / Anadolu via AFP

A Vlagyimir Putyin orosz elnök és Kim Dzsong Un észak-koreai vezető júniusi csúcstalálkozója után, amelyen a két ország csúcspolitikusa a kölcsönös együttműködésről tárgyalt, Moszkva első pillantásra igen szokatlan ajándékot adott át Phenjannak – szúrta ki a Politico.

Mint a lap tájékoztat: Oroszország 447 kecskét küldött dobpergetéssel az észak-koreai Rason városba – derült ki a Rosselkhoznadzor orosz mezőgazdasági biztonsági felügyelet sajtóközleményéből

A leningrádi régióból származó kecskék azon haszonállatok első szállítmányának részei, amelyeket Oroszország Észak-Koreába fog exportálni – teszi hozzá a brüsszeli lap.

„A kecskék tejtermékekkel látják el majd el az észak-koreai gyerekeket, ezzel is enyhítve az ország politikai döntésekhez köthető élelmiszerhiányát, amely a Covid-19 világjárvány idején tovább romlott” – részletezik.

„A Human Rights Watch szerint Észak-Koreában 25,9 millió emberből 10,7 millió alultáplált, és a gyermekek 18 százalékának egészséges növekedése és fejlődése is károsodott a krónikus alultápláltság miatt” – teszi hozzá a Politico.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lordzoltanus
2024. augusztus 15. 14:17
A kis kecskebaszó boldog most XD
lajajakab11
2024. augusztus 14. 16:36
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a törpe mű-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
békalepcse2.0
2024. augusztus 14. 15:04
Barkov! Az orosz stratégia része már régen hogy magukra húzzák az ellenséget. Aztán vagy tél tábornok vagy a felázott talaj lesz a haláluk. Ezeket az elit egységeket a frontról vonták így el és most hogy kijöttek a fényre, kacsavadászat lesz felszámolni, gyanitom egy sem menekülhet. Aztán még engedik kicsit tovább őket és jól felbátorodva még több hoholhúst öntenek bele ebbe a darálóba... Csak aztán a fejlettlennyugat ezen nehogy túlontúl elbízva magát addig rángatja a maci bajszát, míg Berlin lesz a közbenső megálló Párizs felé!.... Megtanulhatták volna már, a macit nem basszuk seggbe mert begorombul...
Szuper
2024. augusztus 14. 15:04
Bízom benne, hogy Putyin báttyó nem az araboktól vette őket, mert akkor hangos fingszó, mint Osváth Zsótiék szomszédait nem fogja megzavarni a juhászt sem!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!