Kiskorúak elleni bűncselekményekkel is gyanúsítják Andrew Tate-éket

2024. augusztus 21. 21:10

Több házkutatást is tartottak a román hatóságok.

2024. augusztus 21. 21:10
null

Nyitókép: Daniel MIHAILESCU / AFP 

 

Újabb házkutatás tartottak a megosztó internetes véleményvezér Andrew Tate otthonában, akit emberkereskedelemmel, nemi erőszakkal és nők szexuális kizsákmányolására létrehozott bűnbanda szervezésével vádolnak – írta az Euronews. A legújabb fejlemények szerint a hatóságok kiskorúak ellen elkövetett bűncselekményekkel is vádolják a Tate-fivéreket. 

A romániai szervezett bűnözés elleni ügynökség, a DIICOT közölte, hogy szerdán kora reggel négy lakást kutatott át Bukarest és a közeli Ilfov megyében. A hírek szerint Több tucatnyi rendőr és helyszínelő vizsgálta át Tate hatalmas ingatlanát. 

Tate szóvivője, Mateea Petrescu a razziákra reagálva azt mondta, hogy „bár a házkutatási parancsban szereplő vádak még nem teljesen tisztázottak, de emberkereskedelem és pénzmosás gyanúja is felmerül”, és hozzátette, hogy jogi csapata jelen van. Petrescu nem foglalkozott a kiskorúakat érintő vádakkal.

A 37 éves Andrew Tate-et és bátyját, a 36 éves Tristan-t – mindketten korábbi kickboxolók és brit-amerikai kettős állampolgárok, akiknek több millió követőjük van a közösségi médiában – 2022-ben tartóztatták le Bukarest közelében két román nővel együtt. A román ügyészek tavaly hivatalosan vádat emeltek mind a négy személy ellen, akik tagadták a vádakat.

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

Itt a Mandiner PRESSZÓ: legyen részese új műsorunknak szeptember 23-án!

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mankel
2024. augusztus 22. 16:09
Jól van hát jobber ikon mindkettő. Lassan ott tartunk, hogy ez kötelező.
2024. augusztus 22. 14:19 Szerkesztve
A 37 éves Andrew Tate-et és bátyját, a 36 éves Tristan-t. Aha.
barkov08
2024. augusztus 22. 12:08
Jöjjön kis hazánkba, mi magyarok kegyelmet adunk neki.
Hillary Clinton bázisdemokrata
2024. augusztus 22. 07:36
Nézzük mivel ámítják ma a NER jobbágyokat?! Andrew és Tristan Tate konzervatív véleményvezérek, több millió Twitter követővel, de mióta emberiességből megszólaltak az izraeli népirtás ügyében, arra kell idomítani a fideszeseket, hogy gyűlöljék őket Izrael nevében. Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!