Kiálltak Magyarország mellett a spanyolok: szomorú tényre hívták fel a figyelmet

2024. augusztus 29. 11:27

Az Európai Unió azért bünteti Magyarországot, mert a kormány megvédi a kiskorúakat a szexuális propagandától, miközben például Spanyolországban az állami foglalkoztatási szolgálat ugyanolyan előnyben részesíti a queereket, mint a bántalmazott nőket.

2024. augusztus 29. 11:27
null

Nyitókép: AFP/Urs Flueeler

Annak ellenére, hogy az oktatásban semmilyen hatásköre nincs, az Európai Unió több milliárd eurót tart vissza Magyarországtól, amiért a kormány megvédi a kiskorúakat mindenféle szexuális propagandától, különösen a nemi propagandától – hívta fel a figyelmet az El Debate oldalán megjelent publicisztikában Rodrigo Ballester. A Mathias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének vezetője szerint a szivárványos-queer-transz ideológia ma már hivatalos kultusz, amely a kiválasztottak arroganciájával és az érinthetetlenek büntetlenségével érvényesül. 

Az Európai Unió büntetése mellett több esetet is felsorolt, ami igazolja az áldozati narratíva mögötti kiváltságot és kivételezést:

hazájában, Spanyolországban például az ötvennél több főt alkalmazó vállalatoknak kötelezően fel kell állítaniuk egy befogadási tervet a queer munkavállalók részére, az állami foglalkoztatási szolgálat pedig ugyanolyan előnyben részesíti őket, mint a bántalmazott nőket.

Emellett a törvény megfordítja a bizonyítási terhet, és a vádlottat arra kényszeríti, hogy homofób és transzfób vádak esetén bizonyítsa ártatlanságát – ez radikális eltérés a római jog által meghatározott elvektől.

Rodrigo Ballester a párizsi olimpia botrányos megnyitójával kapcsolatban azt írta: bár megpróbálták az olimpiát is ideológiai kirakattá alakítani, ez visszafelé sült el.

Az ideológiával telített párizsi elitnek sikerült az az ügyetlen mutatvány, hogy egyszerre becsmérelje a saját kultúráját és sértsen meg sok másikat. Ami Nyugaton mindennaposnak számít, az a világ nagy részének mélyen megdöbbentő. Ez a vita rávilágított a queer guruk elviselhetetlen nárcizmusára, valamint a politikai és kulturális elit gőgjére és elszigeteltségére

– szögezte le.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zokni
2024. augusztus 29. 20:00
A "’szexuális propaganda’ - felvilágosítás. De…tök hülyékkel nem állok le vitatkozni.“ - írja Jose. Peche van, mert az itt olvasható többiek csak a butaságukat rejti a bunkóságuk mögé, Maga még taglalja is az előbbit. Ugyanis a suliban a felvilágosítás keretében (vagy máskor) el kell mondani azt is, hogy a heteroszexualitás melletti egyéb szexuális orientációt hogyan kezeljék a gyerekek. Mindezt pl. azért IS, mert az E-i Tanács “…emlékeztet rá, hogy a Tanács emberi jogi munkacsoportja által összeállított, a leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű (LMBT) személyek emberi jogai maradéktalan érvényesítésének elősegítését és védelmét szolgáló eszköztár prioritásként említi a homoszexualitás világszerte történő dekriminalizálását, az egyenlőséget és a diszkrimináció tilalmát, valamint az emberi jogi jogvédők védelmét; úgy véli, hogy a főképviselőnek, az összes EU-intézménynek és a tagállamoknak otthon és a külkapcsolataikban is módszeresen érvényesíteniük kell ezeket a prioritásokat;…”
rendetlenember
2024. augusztus 29. 17:26
Egyszer vége lesz. A természet rendje szerint kihalnak, pár nemzedéknyi idő csupán. Csak a hetero szaporodik.
Zokni
2024. augusztus 29. 16:46
“Az Európai Unió azért bünteti Magyarországot, mert a kormány megvédi a kiskorúakat a szexuális propagandától” De ez nem igaz, hiszen az iskolai szexuális felvilágosítás keretében kifejezetten szexuális propaganda folyt és folyik ma is. Vagyis nem védett meg senki, senkit, semmitől.
panyigai péter
2024. augusztus 29. 16:23
Pontatlan a cikk, mert a magyar kormány nem védi meg minden szexuális propagandától a kiskorúakat (erre sem hatásköre, sem módja nincs, mert akkor magánzárkában kellene felnőniük), de annyit legalább megtesz, hogy maga nem propagál nekik a hagyományostól eltérő szexuális mintákat. (Ez okozhat problémákat a történelem vagy az irodalomtörténet tanításában, mert ezeknek jó néhány szereplője nem teljesen konform a XIX-XX. századi normákkal, de ez más kérdéskör.) Az igazán megdöbbentő valóban azon évezredes jogelv felrúgása, miszerint a vádat terheli a bizonyítás kényszere.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!