Kemény megoldást javasol Meloni a migrációs problémákra (VIDEÓ)

2024. augusztus 30. 20:10

Olaszország miniszterelnöke feldúltan beszélt az illegális bevándorlásról, majd kemény megoldást javasolt a migrációs problémákra.

2024. augusztus 30. 20:10
null

Nyitókép: RICCARDO DE LUCA / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP

Giorgia Meloni, Olaszország miniszterelnöke feldúltan beszélt az országba érkező illegális bevándorlókról, és azt mondta, „a hajókat el kell süllyeszteni” – adta hírül a Visegrád 24 az X-en. 

„Kérlek, kérlek... tényleg azt kockáztatjuk, hogy Európa menekülttáborává váljunk” – mondta a videóban Meloni. 

Valóban megkockáztattam, hogy a világ nevetségének tárgya leszek, az arcunkba fognak nevetni mindehol. Kérem az első tengeri blokádot Líbia partjaihoz, a hajókat, amelyek távol vannak az olasz határoktól pedig el kell süllyeszteni”

– tette hozzá Olaszország miniszterelnöke. 

Giorgia Meloni kifakadásáról a videót itt tudja megtekinteni

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patriota-0
2024. augusztus 31. 15:42
"a hajókat, amelyek távol vannak az olasz határoktól pedig el kell süllyeszteni” Ilyen baromságot Meloni sohasem mondott. Bár nem tudok olaszul, de szerntem ezt mondta: "blokkoljuk a líbiai partoknál lévő hajókat, másodszor pedig azokat a nem kormányzati szervezetek hajóit, amelyek megsértik az olasz határokat, el kell süllyeszteni.” Attól tartok, ez hihetőbb verzió. Csókoltatom a ChatGPT-t!
varnailaszlo
2024. augusztus 31. 10:20 Szerkesztve
Ez is elérkezett. Totálisan félrevezetitek az embereket egy többéves videóval. Lesüllyedtetek a TG-csatornák színvonalára, ahol ugyancsak felkapták ezt a több éves videót, amit Meloni a választások előtt csinált 2022-ben, útban valahová a saját kocsijában. Persze ugyanezt elmondta 2019-ben is az olasz parlamentben. Érdekes, hogy nulla utánajárással raktok ki olyan videókat, amiről azt sem tudjátok, hogy mikor, hol készült. Nevetség tárgyai vagytok.
bathory-odonke
2024. augusztus 31. 09:37
Az únió harcol az invazív fajtákkal...
CirmoS
2024. augusztus 31. 09:13
A LEGJOBB ÖTLET!!! Már régen ezt kellene tenni! Akkor sokkal kevesebb hulladék érkezett volna!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!