Kamala Harris földbe döngölte Donald Trumpot

2024. augusztus 23. 10:33

A választás most is a billegő államokban dől el.

2024. augusztus 23. 10:33
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

Nyitókép: ANDREW CABALLERO-REYNOLDS, Brendan Smialowski / AFP

„Kamala Harris nemcsak felnőtt a feladathoz, hanem méltó vezetője lett Amerika sötétség elleni küzdelmének. Mintha megérezték volna a politikai és közéleti nagyságok: van méltó vezetője a demokratikus Amerikának, sorra szólaltak fel a demokrata jelölőgyűlésen. Még ez sem minden, hanem Trump megkapta az igazi antitézisét, aki földbe döngölte.

(...) Üresen kopognak a bevándorlási krízisről szóló szavak, mert Trump buktatta meg a kétpárti Biden-Harris törvényt, amelyet a republikánusokkal közösen készítettek, mert Trump azt akarta, hogy a határon a helyzet ne változzon, hogy kampányolni tudjon vele.

(...) Nem lehet megjósolni a novemberi elnökválasztás eredményét, mert a választás most is a billegő államokban dől el, nem az abszolút szavazatok száma alapján. Nem lehet tudni, mit vetnek még be az oroszok Trump megsegítésére. De egy biztos, Amerikában a szabadság és a demokrácia eszméje erős, földindulásszerű Trump-győzelem már nem lesz, ahogy az sem várható, hogy Trump mindenféle ellenállás nélkül fasizálja Amerikát.

Ha a mostani jelölőgyűlés hihetetlen ereje és pozitív kisugárzása mindenhol legalább 5-6 százalékot hoz Kamala Harrisnek, és ha megnyeri a szeptember 10-i televíziós vitát Trump ellen, valami váratlan dolog nem történik, jó esély van arra, hogy Kamala Harris nyerjen. Most a demokraták vannak lendületben, Trump pedig beleragadt saját mocsarába.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
konyvtaros-0
2024. augusztus 26. 09:17
Neha irigylem azokat akik azt latjak amit latni szeretnenek megha a valosagot a tenyeket is kell meghajlitgatni..
alexandrosz-2
2024. augusztus 25. 19:38
Álmok, vágyak ezek, nem tények. A meccs nem dőlt el, se ide, se oda.
mi-egy-nagy-vibralo-tojast-hasznalunk-2
2024. augusztus 25. 11:04
Bartus valosagtagadasa. Meg mindig ott tart, hogy ha hangosabban ordit akkor neki van igaza.
mirage-2
2024. augusztus 24. 19:23
ÉS TÉNYLEG🤣 MOST HOGY KENEDI IS BEÁLLT TRAMP MÖGÉ !!! HAZUDTOK ÉJJEL NAPPAL MOCSKOS LIBERNYÁKOK !!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!