Meglepő húzás: ha Trump nyer, Elon Musk is fontos politikai pozíciót kapna

2024. augusztus 20. 08:36

Az amerikai milliárdos lehetséges szerepéről ír a sajtó.

2024. augusztus 20. 08:36
null

Fotó: Frederic J. Brown, Brendan Smialowski/AFP

Amennyiben Donald Trumpot újból az Egyesült Államok elnökévé választják novemberben, kabineti vagy tanácsadói posztot adna Elon Musknakírja a CNBC. Az X közösségi oldal és a Tesla milliárdos vezére egyre sűrűben hallatja a hangját közéleti témákban, mint ismert a rohamléptekben fejlődő mesterséges intelligencia komoly veszélyeire is felhívta a figyelmet, de rendszeresen felemeli a hangját demográfiai kérdésekben is.

Elon Musk megismételte, hogy Donald Trump elnökségét támogatja.

A közelmúltban publikált beszélgetésük során Donald Trump méltatta Elon Musk üzleti tevékenységét, az elektromos autógyártásban és az űriparban elért eredményeit.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2024. augusztus 21. 15:47
Musk azért beszél ennyit, hogy növelje az X forgalmát. Ingyen. Üzletember. Nem politikus.
Akitlosz
2024. augusztus 21. 15:45
"Elon Musk is fontos politikai pozíciót kapna" A Mars alkirálya.
Mócsing
2024. augusztus 20. 13:30
Ezek a republikánusok is csak a nagytőke faszát szopkodják , semmiben nem különbek a demokratáktól. A disznófejű nagyurak egymás között kiosztják a pozíciókat.
nempolitizalok-0
2024. augusztus 20. 12:28
Nem kell aggódni, az USA-ban olyan szinten rühellik a libsiket, hogy ennyit már képtelenek lesznek összecsalni. 2010-ben az ittenieknek pontosan ugyanazen ok miatt itt sem sikerült. Egy pár%-ot lehet csalni, de 15-20-at már nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!