Imane Khelif rózsaszín, virágos ruhában, szemceruzával és szájfénnyel tűnt fel egy reklámban (videó)

2024. augusztus 15. 18:45

Az algériai ökölvívó úgy tűnik mindent bevet, hogy bizonyítsa nőiességét a nagyvilágnak.

2024. augusztus 15. 18:45

Nyitókép: Képernyőfotó

A 2024-es párizsi olimpián a női 66 kg-os súlycsoportban aranyérmet szerző Imane Khelif mindent bevet, hogy bizonyítsa a nagyvilág felé: márpedig ő egy nő. Khelif korábban ismeretlen tettes ellen zaklatás miatt feljelentést tett, amelynek során a keresetlevélben a Tesla alapítóját, az X (korábban twitter) tulajdonosát, Elon Muskot valamint a Harry Potter-könyvek íróját, J. K. Rowlingot is megnevezte. 

A védekező mechanizmusának legújabb állomásaként egy, az Instagramon közzétett videóban, amely a Beauty Code nevű cég reklámjaként jelent meg, Khelif a kamera felé bokszol, mielőtt a képernyő átvág egy felvételre, 

amelyen egy szezonális rózsaszín, virágos ruhát visel, hozzá illő karika fülbevalóval, rózsaszín szemceruzával és szájfénnyel. 

A videó leírásában pedig ez szerepel: „Ahhoz, hogy elérje az érmet, nem volt ideje szépségszalonokra vagy vásárlásra pazarolni. Soha nem érezte szükségét, hogy megfeleljen ezeknek az előírásoknak”. 

Gyönyörű, mint egy nő, ragyogó, mint egy amazon.

– tették hozzá. A Beauty Code nevű cég szerint külseje megváltoztatásával nem arra törekedett, hogy beleilleszkedjen azokba a formákba, amelyekbe a világ be akar zárni minket. „Az ő üzenete sokkal mélyebb: A ruha nem tesz szerzetessé, és a külső nem fedi fel az ember lényegét. 

Lehetsz nőies és elegáns, ha akarsz, de a ringben nincs szükséged díszítésekre vagy magas sarkú cipőkre. Csak stratégiára, erőre és ütőképességre van szüksége, ebben rejlik a karaktere lényege” 

– olvasható a bejegyzésben.

A poszt végén az algériai bokszoló olasz ellenfelének is odaszúrtak egyet: „Az olasz megmutatta nekünk, hogy még az iskolai udvari sírósok – azok, akik hazugságokat találnak ki, hogy ellopják más ételét – is a ringbe kerülhetnek”.

A videót itt tekinthetik meg:

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 401 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gaz_pacho
2024. augusztus 17. 11:58
Hiába adsz egy majomra öltönyt, attól még majom marad, nem lesz ember.......
Kopaszpapa
2024. augusztus 17. 07:16
Csak egy érdekes felvetés ebben a veszettül korrekt, mindenkit tiszteletben tartó, mások tiszteletére felszólító lmbtqip+ közösség tagjaihoz: az tisztességes, ha az egyik legnagyobb sportrendezvényen a korrektség leple alatt egy férfi nők orrát töri el? Angela Carini esetére gondolok, esetleg tisztességtelen győzelme védelmében a verseny után mindenkit beperel aki mást állít? Ha korrekt lesz az eljárás, akkor a bíró bármilyen más vizsgálat előtt ennek a torzszülöttnek rendeli el a nemi identitása igazolását hitelt érdemlően, aztán beszélhetünk a jogairól is, addig csak egy hulladékát az emberiségnek, aki értéktelen életét saját maga számára úgy próbálja élhetőbbé tenni, hogy "sportolói karrierjére " hivatkozva nőket vér férfiként
Krupp Skya
2024. augusztus 16. 15:31 Szerkesztve
"kunfia1 2024. augusztus 15. 22:41 Varga Juci is jól sminkel..." Édesanyád is jól sminkelt, dugta is őt a teljes ÁVH-s század meg a munkásőrezred. Ezért volt az, hogy amikor ÁVH-s százados édesapád elvette ÁVH-s főhadnagy édesanyádat, a nászéjszaka reggelén felkelt édesapád és tisztelget édesanyádnak. Édesanyád: -Kun elvtárs nem kell tisztelegned nekem, mert én csak főhadnagy vagyok, te meg százados vagy. -Igen, te csak főhadnagy vagy , én meg százados, de a pinád az tengernagy.
survivor
2024. augusztus 16. 13:39
A WADA sose vett vért tőle ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!