Hősként ünnepelték a brazil bevándorlót, aki megmentett egy erkélyen lógó gyereket Spanyolországban

2024. augusztus 23. 07:13

A megkönnyebbülés sóhaja hullámzott végig a lenti tömegen, akik tapsban törtek ki.

2024. augusztus 23. 07:13

Nyitókép: Képernyőfotó

Egy Spanyolországban élő brazil bevándorlót hősként üdvözöltek, miután saját életét kockáztatva megmentett egy kisgyermeket, aki bizonytalanul lógott egy második emeleti erkélyről Alicante tengerparti városában – írta meg a Guardien. Felipe David Souza, a 29 éves festőművész szerdán hazafelé készült, amikor sikolyokat hallott a lakása előtt, ahol dolgozott. Kinézett, és látta, hogy az alatta lévő utcán emberek tömege gyűlt össze.

Sokan kétségbeesetten mutogattak a mellette lévő erkélyre, ahol dolgozott. „Láttam egy kisfiút, akinek a fél teste kint volt” – mondta később Souza a riportereknek. A hatéves gyermek látszólag megdermedt a félelemtől az erkély korlátján. Lent a tömeg kétségbeesetten kiabált a kisfiúnak, hogy másszon vissza a házba. A helyszínen készült videón látható, amint Souza gyorsan átlendül az erkély korlátján és a keskeny párkányon a gyermek felé kezdett el kúszni.

A videón látszik, ahogy Souza nyugodtan közeledik a gyermek felé, óvatosan megfogja az ingét, miközben visszavezeti a gyermeket a korláton. A megkönnyebbülés sóhaja hullámzott végig a lenti tömegen, akik tapsban törtek ki.

 

 

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2024. augusztus 23. 17:47
Brazil menedékérő hogyan jut Spanyolországba? USA nincs közelebb?
Tukacsincsilla
2024. augusztus 23. 11:41
Azért azt a részt se hagyjátok ki, hogy a Guardien a cikkében azonnal kijátszotta a migri kártyát a migrikkel szembeni dezinformációra és intoleranciára hivatkozva .... Nekem 8, ha úgy vélik, hogy egy hős migri cselekedete annulálja az eddig történteket, de azért megjegyezném, hogy ez a "migri" nem illegális bevándorló, ráadásul még dolgozik is ....
Ehetős Odó
2024. augusztus 23. 11:08
Már megint? Ez tavaly is vót. Csak akkor másik erkéllyel, másik gyerekkel, másik migrivel.
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2024. augusztus 23. 10:35
ha lezuhan nem tudja megerőszakolni, mert szétfröccsen a betonon,-persze hogy megmentette
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!