Hatalmas tűz ütött ki Ukrajna legnagyobb atomerőművénél (VIDEÓ)

2024. augusztus 12. 07:18

Jelenleg a sugárzási értékek a normális szintet mutatják.

2024. augusztus 12. 07:18
null

Nyitókép forrása: Volodimir Zelenszkij Instagram-oldala

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök a közösségi oldalán osztott meg egy videót, amelyen azzal vádolja az orosz erőket, hogy hatalmas tüzet gyújtottak egy atomerőműnél, az ország déli részén. Az incidenst az elnök „orosz provokációnak” nevezte.

Jelenleg a sugárzási értékek a normális szintet mutatják. Azonban amíg az orosz terroristák ellenőrzésük alatt tartják az atomerőművet, a helyzet nem tekinthető normálisnak, és nem is lehet az

– írta bejegyzésében Zelenszkij, hozzátéve, hogy „Oroszország az atomerőmű elfoglalásának első napjától kezdve Ukrajna, Európa és az egész világ zsarolására használja fel ezt a helyzetet”.

Várjuk a világ és a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) reakcióját

– tette hozzá.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg: 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2024. augusztus 17. 23:54 Szerkesztve
Persze az beszél aki a gázvezetéket felrobbantotta , az atomerőművet is képes , közben az oroszokra mutogat . Gázvezeték robbantáskor is az oroszokat vádolta . Zelenszkij nem csak háborúbűnös hanem terrorista is , csak rá kell nézni szovjet kommunista terrorista ügynök öltözetben jár, Fidel , Chegevara, Kadhafi, Szaddam.
nemecsek-3
2024. augusztus 12. 15:46
Nálunk a faluban meg a sunyik télen petpalackot égetnek , majdnem úgy füstöl mint az autógumi
Kovács Ubul
2024. augusztus 12. 13:21
A sunyi muszkák autógumit égetnek az egyébként semmi gyúlékonyt nem tartalmazó hűtőtoronyban: htt ps://www.youtube.com/watch?v=GHJQ9GnKHbs&list=LL&index=3
szintetikus
2024. augusztus 12. 09:36 Szerkesztve
BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUMMMMMMMMMMM A szotyolás orosz cimborái ezt is elintézik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!