Felkavaró felvételeken látni a kurszki ukrán támadás pillanatait (VIDEÓ)

2024. augusztus 08. 13:58

Minden tele elhagyatott autókkal, a civilek menekülnek.

2024. augusztus 08. 13:58
null

Nyitókép: X-képernyőfotó

Két napja tart a Kurszk megyében található Szudzsa ostroma: a városközpont súlyos károkat szenvedett, a település körül minden tele van elhagyott autókkal, menekülő civilekkel. 

Az internetre felkerült több felvétel is, egyik a támadás pillanatait rögzítette egy autó fedélzeti kameráján keresztül. A videóhoz csatolt leírás alapján három lövés találta el a személygépjárművet:

Egy másik videóban pedig a támadás utáni helyzetet mutatják be, és mintha egy poszt-apokaliptikus világban készült volna:

 

Összesen 195 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2024. augusztus 21. 11:42 Szerkesztve
Az elmúlt éjjel 45 drónt indítottak az ukránok, ezek közül 11 pedig el is érte a moszkvai régiót.. Most aztán pisloghatnak Moszkvában, hogy tényleg háború van?! Mellesleg a rosztovi olajtároló meg 4 napja ég.. Pusztuljon Putykó, meg az imádói is!..
muanyag-tojas-23
2024. augusztus 21. 10:20
Majd megbasszák őket az oroszok, csak idő kérdése.
magyar-851
2024. augusztus 09. 11:33
A kágébés botox törpe bunkeréig mindet porig rombolni!!!:DDDDDDD Oroszország nyugati részén található Lipecki területen rendkívüli állapotot hirdettek, négy falut pedig péntek reggel evakuálni kellett, miután az ukrán erők dróntámadásba kezdtek, írta a Politico. A támadás energetikai létesítményeket ért, és megzavarta az áramellátást is, közölte Igor Artamonov lipecki kormányzó. Az orosz állami média szerint tűz ütött ki egy katonai repülőtéren.
magyar-851
2024. augusztus 09. 11:32
Na végre nagyon vártam már ezt!:DDDDD SLAVA UKRAINI!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!