Fel kéne végre ismerni, hogy a zsidó–keresztény alapokhoz való visszatérésben rejlik Európa nagyságának a kulcsa.

2024. augusztus 08. 17:24

Alapvető változás szükséges a társadalmunk és kultúránk jövőjéhez való nyugati hozzáállásban.

2024. augusztus 08. 17:24
Aftermath of Stockholm Truck Attack
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

Nyitókép: Michael Campanella/Getty Images

„Taylor Swift bécsi koncertjei terrorveszély miatt elmaradnak. Nemcsak az Európába beáramló illegális és papírok nélküli menekültekkel van a baj, hanem az ezáltal csak egyre inkább erősödő radikális iszlamizmus európai terjedésével is. A kettőben pedig az a közös, hogy a liberális nyugat-európai elit semmit sem tesz ellene. 

Ahhoz, hogy egy békés és biztonságos Európában élhessünk, ahol veszélyérzet nélkül engedhetjük el a gyerekeinket például egy Taylor Swift-koncertre, alapvető változás szükséges a társadalmunk és kultúránk jövőjéhez való nyugati hozzáállásban. Fel kéne végre ismerni, hogy a zsidó–keresztény alapokhoz való visszatérésben rejlik Európa nagyságának a kulcsa.”

Ezt is ajánljuk a témában

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
auditorium
2024. augusztus 10. 18:33
Igaz, amit ir a facebookjàn Orbàn Balázs, a " zsidó-keresztény alapok fontosak" az európai kultúrában. Ezt kellett volna beleszőni az Alaptörvénybe is a csak "keresztény értékeket" kiegészitve. Ahogy a német Grundgesetzben áll. A France Constitution a page 34. art.72,3 leszögezi a "the separation of church and state-t. Tehát nem szőröznek velük emiatt, ahogy a németeket is békében hagyják velünk ellentétben. Ezen a hazai jogászok elmélkedhetnek.
cccbasatu
2024. augusztus 10. 16:49
Magyarországon a magyarok kultúrája van mióta világ a világ.Nem kell itt összemosni bennünket senkivel.Tehát nem vagyunk zsidók és türkök sem és blabla a finn ugor rokonság is ,és nem tartozunk a szlávok közé sem.Lehet abba hagyni a hülyeség sulykolását keletről jöttünk és keletiek vagyunk és azok is maradunk.Nekünk semmi közünk a nyugati rabló,gyarmatosító fosztogató hordákhoz.Mi magyarok vagyunk!
magyar-robert
2024. augusztus 10. 15:03
te szarházi Magyarországon van bőr a pofádon előre tenni a zsidókat azt a gyilkos népet keresztény kultúráról kell itt beszélni zsidó nélkül
2024. augusztus 10. 01:02 Szerkesztve
A zsidó-keresztény kultúra kifejezés elvitatni látszik a zsidóság önálló kultúráját! A zsidóságnak megvan a saját kultúrája! Szerencsésebb a keresztény kultúra kifejezés az európai kultúrával kapcsolatban tekintettel arra, hogy a keresztény kultúra a többségi kultúra és a meghatározó kultúra Európában. Ezen belül létezik sajátos zsidó kultúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!