Ezt szerette volna leginkább hallani Istentől halála után Alain Delon

2024. augusztus 18. 17:54

Egy interjúban kérdezték erről a nemrég elhunyt színészt.

2024. augusztus 18. 17:54
null

Nyitókép: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo

X-re került fel egy felvétel egy Alain Delonnal korábban készült tévéinterjúról, amelyben megkérdezték: mit szeretne hallani Istentől halála után. A színész megható választ adott a kérdésre:

Alain Delon válaszában úgy fogalmazott, Istent megszemélyesítve:

Mivel tudom, hogy ez bánt a legjobban, gyere, elviszlek édesapádhoz és édesanyádhoz – hogy végre először együtt láthasd őket”.

 

 

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2024. augusztus 22. 12:52
Hümm, ilyen megidézést ő maga is kaphat Istentől, hiszen egy házasságon kívül született gyermekét megtagadta, pedig letagadhatatlan genetikai másolata.
kir2vik
2024. augusztus 19. 08:12
Ez szép. A teremtők. Mindenki érzi a halálos ágyán.
viator-11
2024. augusztus 19. 01:48 Szerkesztve
Amikor a Végső Dolgokhoz érkezünk, a ballibateisták kivétel nélkül, mind bebukják. Kádártól Sztálinon át az összes másfajtán, egyedi, fiú-análfókuszált, degenerált médiaripacsig (névsor a széljegyzetben). Mert hát... amikor megtörténnek ezek az életvégi dolgok, akkor elválik a szar a májtól. Csúf véget érnek, akik csúf véget érdemelnek. Csak azért mondom, mert részemről láttam különös dolgokat a mentőautó fedélzetén vagy éppen másutt. Olyan életvégi dolgokat, amik nem tetszenének a haladár menstruátor satöbbidiótáknak. Nem számít. Megvárom, míg odaérnek. Az Idő tanít.
sentimental
2024. augusztus 18. 20:30 Szerkesztve
Apósom mikor meghalt 3 hete ,nem jajveszékelt, meg pap, meg jézus ,stb, hanem csak annyit mondott még utoljára, "Remélem, hogy még találkozunk". Szerintem akkor már érezte,hogy vége
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!