Elárulták az oroszok: ezért nem likvidálják Zelenszkijt

2024. augusztus 23. 21:57

Ha nem lesz Zelenszkij, lesz helyette más.

2024. augusztus 23. 21:57
ZELENSZKIJ, Volodimir

Nyitókép: MTI/AP/Efrem Lukackij

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök meggyilkolásának nincs sok értelme, mivel helyette egy olyan vezető lépne a színre, aki ugyanolyan ellenséges lenne Oroszországgal szemben – nyilatkozta Vaszilij Gyandikin orosz katonai szakértő az MK.ru portálnak adott interjújában, melyet a Portfólió szemlézett.

Gyandikin szerint a jelenlegi helyzetben inkább a stratégiai célpontok támadása lenne hasznosabb Oroszország számára, mint például a kijevi, odesszai, ocskovi és nyikolajevi döntéshozói központok elleni csapások. Ugyanakkor úgy véli, hogy Zelenszkij eltávolítása nem hozna érdemi változást sem a háború menetében, sem az orosz-ukrán kapcsolatokban.

Ha nem lesz Zelenszkij, lesz helyette más” 

– hangsúlyozta Gyandikin, utalva arra, hogy Ukrajna politikája Oroszországgal szemben nem függ kizárólag egyetlen személytől. Az orosz katonai szakértő kijelentései rámutatnak arra, hogy Moszkva nem lát nagy különbséget abban, ki vezeti Ukrajnát, hiszen a háborúban Ukrajna egységesen szembehelyezkedik Oroszországgal.

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
wasserwoman
2024. augusztus 25. 12:38
Bástya elvtársat már nem is akarják megölni?
lajajakab11
2024. augusztus 24. 20:33
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
zsocc44
2024. augusztus 24. 20:10
Zelenszkij dilemmája a következő: 1 az oroszok fognak vallatni 2 az FBI/CIA fog likvidálni 3 az oroszok likvidálják, kérdezősködés után…. Nem egyszerű feladvány! De sebaj, talán bejön a nyugis öregkor valamelyik kastélyban. Az utóbbira nem fogadnék nagy tétben!
chief Bromden
2024. augusztus 24. 19:21
A Moszad másként látja. Kulcs embereket kiiktatva megtorpannak a támadások, fejetlenség alakul ki, belső harcok kötik le az embereket és nem biztos hogy a legrátermettebb vállalja el a vezetést.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!