Ezért a videóért tiltotta le a Youtube a túlmozgásos, Budapesten is járt celebet

2024. augusztus 08. 09:47

Zenészeket zaklatott, kisgyerekekkel üvöltözött. Nem kellett volna.

2024. augusztus 08. 09:47
null

Nyitókép: Képernyőfotó

Korábban írtunk már az IShowSpeed néven futó Youtube-influencerről, aki leginkább azzal foglalkozik, hogy az összes videóba káoszba torkollik, ennek megfelelően a magyar fővárosban is nekilátott őrjöngeni. Először a Széll Kálmán téri Mammutból jelentkezett be, majd a várba ment,  amelyet egy román erődítménynek nézett. Nem kellett sokat várni a helyiek vendégszeretetére sem, ugyanis egy alkalommal egy csomag Negro cukorkát kapott ajándékba. 

Ezt is ajánljuk a témában

Az internetes „celeb” azonban most kénytelen lehiggadni egy ideőre, az egyik újabb videójával ugyanis elérte, hogy kéthetes tiltásban részesítsék a YouTube üzemeltetői a közösségi irányelvek megsértése miatt – írja a pcguru. IShowSpeed két sportkocsit (egy Lamborghinit és egy McLarent) ugrott át, amik teljes sebességgel közeledtek felé, ez pedig minimum életveszélyes, és így nem fér el a YouTube felületén. Ebben a cikkben írtunk a „mutatványról”.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Phm045
2024. augusztus 08. 13:02
Be sem kellett volna engedni engedni ezt a homoki majmot.................................. Úgy hiányzott, mint esz falat szar a levesembe. Azt sem tudta a bazári majom hol jár, csak adta az ordibáló amerikai niggert......................... Okádnom kell tőle......................
gilou-au-clavier
2024. augusztus 08. 12:52
Mondjuk könnyű a mimagyarokat románnak nézni, nagyon hasonlóak a kulturális sajátságok, Balkán is vagyunk, még a főváros neve is hasonló. Szerencsére ezért még nem lehet tiltani senkit.
atti64
2024. augusztus 08. 12:34
INFLUENZÁS MAJOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chekke-Faint
2024. augusztus 08. 11:51
Mint látszik Budapesten keresi a majomkenyérfát, amire felugorhatna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!