A korábban Magyarországon is őrjöngő influenszer átugrott egy teljes sebességel száguldó autó fölött (videó)

2024. július 26. 18:28

IShowSpeed egy Cristiano Ronaldo ihlette száguldó Lamborghinit ugrott át.

2024. július 26. 18:28
null

Nyitókép: X/Képernyőfotó

A Mandiner olvasói emlékezhetnek arra, hogy néhány hete Magyarországra látogatott IShowSpeed nevű amerikai influenszer, polgári nevén ifj. Darren Jason Watkins. Az influenszer több híres budapesti helyszínt is meglátogatott, amiről beszámolt a YouTube-csatornáján. A fekete, őrjöngő influenszer szereti emelni a tétet, azért, hogy követőit folyamatosan tartalmakkal bombázza. Így tett most is, amikor egy Cristiano Ronaldo ihlette száguldó Lamborghinit ugrott át.

Az erről készült videót az X-en tette közzé, ahol már több mint 38 millió megtekintést ért el, és nagy vitát váltott ki az internetezők körében.

Sokan őrültségnek tartják a mutatványt, és azt gondolják, hogy IShowSpeed túllépett egy határt a nézettség hajszolása érdekében. A 19 éves ohiói youtuber azzal akart világrekordot dönteni, hogy ő legyen az első, aki egy mozgó járművön átugrik. A videó valódiságát is sokan megkérdőjelezik, míg másokat az döbbentett meg leginkább, hogy miután sikerült a mutatvány, Speed azt mondta a sofőrnek: „Szeretlek, apa!”, ami arra utal, hogy az autót az édesapja vezette.

A videót itt tekinthetik meg:

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­­­t­é­­­k­­e­­l­­­d­ ­a­ ­­­s­z­­­e­x­i­ ­­p­u­­n­­­c­i­­­m­­­a­t­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­𝐗­­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­­­𝐔­­𝐍
Madasa Hatter
2024. július 28. 09:53
Le kell lőni, át tudja ugrani a kerítést..
Robi54
2024. július 27. 12:40
Jutalmul egy banánt neki.
paracelsus-2
2024. július 27. 04:50
Arról csinálj videót, amikor vonat alá ugrasz, gyökér. Megígérem, megnézem, ha elkészül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!