„Beleszerettem Romániába" – mondja az amerikai influenszer, aki román várnak nézte a Mátyás-templomot (VIDEÓ)

2024. július 19. 16:58

„Románia egy nagyon alábecsült ország. Az ottani emberek viszont nagyon menők. Ezért szeretnék visszatérni Romániába” – mondta IShowSpeed.

2024. július 19. 16:58

Nyitókép: Youtube

A Mandiner is beszámolt róla, hogy Magyarországra látogatott IShowSpeed nevű amerikai influenszer, polgári nevén ifj. Darren Jason Watkins. Az influenszer több híres budapesti helyszínt is meglátogatott, köztük a Budai Várat is. Az élő videót közvetítő fiatal azonban komoly bakit követett el, amikor a Mátyás-templom felé vette az irányt rajongói körében:

Bemegyek Románia legnagyobb várába”

– kiabálta a nézőinek Speed, aki a látogatásának legfontosabb részeit élőben is közvetítette a YouTube-csatornáján.

IShowSpeed azonban folytatta a turnéját, így szerdán már arról lehetett olvasni, hogy ​​Romániába érkezett, ahol páratlan élményben volt része – legalábbis erről írt a Fanatik nevű román lap. (Egyébként a videók feltöltése alapján hamarabb járhatott Romániában, mint Magyarországon.) A cikk szerzője szerint annak ellenére, hogy az amerikai influenszer eddig nem volt túl jó véleménnyel Romániáról,

mostanra teljesen megváltozott a helyzet, ugyanis alig várja, hogy visszatérjen.

A lap szerint így fogalmazott IShowSpeed: „nagyon szeretem Romániát! Szeretnék visszatérni Romániába. Ez az egyik olyan ország, amelyet nagyon megszerettem, és szeretnék oda visszatérni. Szeretem a helyi zenét, az ottani embereket, szeretem Romániát! Nagyon tetszik”.

Románia egy nagyon alábecsült ország. Az ottani emberek viszont nagyon menők. Ezért szeretnék visszatérni Romániába.

Szerintem meg kellene csinálnunk a második részt is” – mondta az amerikai influenszer.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­­r­t­­­é­­­k­e­l­d­­­ ­a­­­ ­­s­z­e­x­­i­­ ­p­­u­­n­c­­­i­­­m­­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
rocktoberi-2
2024. augusztus 27. 09:42
Milyen meglepő. Ja, nem….. Azt se tudja az analfabéta feka, hogy hol van.
alexandrosz-2
2024. július 21. 13:42
Nigger majom. Nem nevelte meg a gazdája.
oberennsinnen49
2024. július 21. 08:23
Magyarország erkölcsileg egyre mélyebbre süllyed - ami csak a világban látható összefüggésben értelmezhető. Ami megmenthet: ha a szociáldemokráciát társadalomalakító erőként felhasználjuk. Természetesen a szociáldemokrácia (a valódi és erről beszélek)= =Minőség minden helyen és minden időben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!