Elvágta volna a szerinte náci jobbosok torkát a munkáspárti politikus, letartóztatták

2024. augusztus 09. 16:49

Angliában az elmúlt héten tömegek tüntettek a migráció ellen, amelyek több helyen zavargásokká fajultak. A megmozdulásokat ellentüntetések követték, amelyeken szintén elszabadultak az indulatok.

2024. augusztus 09. 16:49
Ricky Jones /Dartford Labour

Nyitókép: Ricky Jones /Dartford Labour

 

Ricky Jones munkáspárti tanácstagot gyilkosságra való buzdítás gyanújával letartóztatták, miután azt mondta a walthamstow-i tömegnek, hogy a szélsőjobboldali tüntetőknek el kell vágni a torkukat – írja az European Conservative. 

„Ezek undorító náci fasiszták, el kell vágnunk a torkukat, és meg kell az összestől szabadulnunk”

 – mondta Jones egy migrációpárti tüntetésen. 

A politikus mögött az emberek „Zúzzuk szét a fasizmust és a rasszizmust” táblákat tartottak. A tüntetők között többen nevettek és helyeslően tapsoltak, majd elkezdték kántálni, hogy „Szabad Palesztinát!”

Csütörtökön a londoni rendőrség letartóztatta Jonest gyilkosságra való felbujtás gyanújával, és a dartfordi Munkáspárt-szervezet is felfüggesztette a férfit.

Ismeretes: Anglia szerte zavargások és tüntetések törtek ki, miután múlt héten egy ruandai származású fiatal lemészárolt három kislányt egy táncórán. A tüntetők több helyen fosztogattak, összecsaptak a rendőrökkel és autókat valamint épületeket rongáltak meg. A sajtó és a brit kormány „szélsőjobboldalinak” nyilvánította a zavargókat, ennek hatására több ellentüntetést is tartottak, amelyeket a főáramú sajtó nem győzött dicsérni. Vagyis a tömeges bevándorlás miatti aggodalom szélsőségesnek és gyűlölködőnek lett nyilvánítva. 

Az ellentüntetések azonban nem feltétlenül voltak olyan békések mint, ahogy azt a média láttatni akarta 

– írja az European Conservative.  

Az egyik ellentüntetést például úgy hirdették London északi részén, hogy „Üldözzük el a fasisztákat, a rasszistákat, a nácikat, a cionistákat és az iszlamofóbokat Finchley-ből!” A negyednek jelentős zsidó lakossága van, és a helyi munkáspárti képviselő is antiszemitának nevezte a posztereket. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

 

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominik
2024. augusztus 09. 19:26
Azt hittem nóbel-béke díjat fog kapni...
letsgobrandon-2
2024. augusztus 09. 19:16
utáltam Churchillt mint a szart, de most csak röhögnék rajta .. small britania.. egy kibaszott vicc
B_kanya
2024. augusztus 09. 19:12
gilou-au-clavierB_kanya 2024. augusztus 09. 17:56 "Ez nagyon gyenge volt, " Nadehát akkor most már nem is orkoztok, pötibozgoru? Semmi cigányozás? Hát hogy lesz így slave nulandisztán, ha átálltok?
csoda
2024. augusztus 09. 19:12
Enoch Powel pedig forog a sírjában. Érdemes újra elolvasni a Rivers of blood beszédét. " What he is saying, thousands and hundreds of thousands are saying and thinking—not throughout Great Britain, perhaps, but in the areas that are already undergoing the total transformation to which there is no parallel in a thousand years of English history. We must be mad, literally mad, as a nation to be permitting the annual inflow of some 50,000 dependents, who are for the most part the material of the future growth of the immigrant descended population. It is like watching a nation busily engaged in heaping up its own funeral pyre. So insane are we that we actually permit unmarried persons to immigrate for the purpose of founding a family with spouses and fiancées whom they have never seen."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!