Elkotyogta a Politico, ezúttal melyik magyar politikust pécézte ki magának Brüsszel

2024. augusztus 24. 19:27

A brüsszeli lap szerint „Orbán embere kemény próbatételre számíthat”.

2024. augusztus 24. 19:27
null

Nyitókép: MTI / Mario Salerno

Az Orbán Viktor miniszterelnök által újra jelölt Várhelyi Olivér jelenlegi magyar biztosnak nehéz dolga lesz a meghallgatásokon – olvasható a Politico cikkében. 

Várhelyi 2019 óta tölti be a bővítési biztosi tisztséget, és időnként bírálatokkal szembesült brüsszeli tisztviselők részéről a tárca kezelése és a jogállamisággal és demokráciával kapcsolatos aggályokkal küzdő tagjelölt országokhoz való hozzáállása miatt – mutatja be a magyar EP-képviselőt a brüsszeli lap, mintegy sérelmezve, hogy Várhelyi 2023-ban „idiótáknak” nevezett egyes európai parlamenti képviselőket.

„Ha a képviselők nemet mondanak egy újabb ciklusra, az lenne az első alkalom, hogy a Parlament megbuktatna egy visszatérő biztost” – írja a Politico hasábjain Max Griera, aki szerint az EP-képviselők a következőket mondják Várhelyiről: „Várhelyit biztosan leszavazzák, mivel első ciklusában inkább Orbán képviselőjeként, mint pártatlan és független biztosként viselkedett” – idézi a lap például Sandro Gozit, a Renew Europe (Donáth Anna és Cseh Katalin korábbi EP-frakciójának – a szerk.) EP-képviselőjét.

Van-e Budapestnek B terve?

 – teszi fel a kérdést a cikk szerzője sokat sejtetően. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2024. augusztus 26. 17:35
Nem értek egyet Várhelyivel. Mentegeti a brüsszeli bolsevista szarháziakat, azt mondja, idióták. Tehát "nem tehetnek" a döbbenetes aljasságokról, amit művelnek. Pedig de. Tehetnek. Nem idióták, legalábbis nem csak azok. Gazemberek.
Jose
2024. augusztus 25. 13:55
Egyetlen kérdés van. Meddig bírjuk még ebben a suttyó EU-ban? Van valami, ami miatt érdemes évtizedekig elviselni a hülyeséget, az aljasságot, a kettős mércét, a lenézést, a kibaszásokat?
ipolypart2
2024. augusztus 25. 12:21
Nem újdonság. A momentumos kurvák, hogy megmutassák magukat, azzal kezdtek, hogy a biztosra kiabáltak fút-fát. Nem is lett, nm jut eszembe a neve. Aztán jött a Várhegyi. Őt is kikezdték, de a magyarok kiálltak mellette. Most már kezdik a mocskolását a luvnyák nélkül is. Itt fog kiderülni majd Poloska embereinek a hovatartozása. Nem várok semmi jót. A hülye kurvákra meg rájár a rúd. Egyszer nyakon is baszhatná őket.
husika
2024. augusztus 25. 09:14
Politico? A pedofilok szaklapja, poszter melléklettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!