Elfogták a 11 éves spanyol kisfiú gyilkosát, döbbenetes dolgot mondott

2024. augusztus 20. 12:29

Az apja szerint a feltételezett tettes 70 százalékban mentálisan sérült.

2024. augusztus 20. 12:29
null

Nyitókép: Oscar del Pozo / AFP. Illusztráció.

Amint arról lapunk is beszámolt, döbbenetes gyilkosság történt a spanyolországi Mocejonban (ötezres település az ország középső részén, Toledo mellett) vasárnap. Egy junior focimeccs közben a pályára rohanó elkövető szúrt halálra egy 11 éves kisfiút. Az országban hajtóvadászat indult a tettes ellen, több tucat járőr és egy helikopter is kereste a késelőt, akit a szemtanúk 20 év körüli férfinak írtak le, és tette elkövetésekor kapucnit viselt.

Ezt is ajánljuk a témában

A hajsza során a csendőrség több gyanúsítottat is kihallgatott, és végül az egyiket, egy 20 éves, spanyol állampolgárságú fiatalembert le is tartóztattak, miután az illető beismerte tettét. Sajtóhírek szerint a gyanúsított összefüggéstelenül beszélt, mentálisan zavarodottnak tűnt. 

„A másik énem volt, nem én. A helyszínen voltam, de nem én voltam” – mondta a fiú.

Az okdiario.com szerint a feltételezett tettest Mocejónban, az édesapja házában tartóztatták le. Az elfogásban segítettek a futballpályát szemmel tartó kamerák felvételei, továbbá a nyomozásban részt vevő rendőrkutyák.

A vélelmezett elkövetőről annyit tudni, hogy madridi lakos, a fővárosban édesanyjával és öccsével élt, aki két éve elvált a férjétől. Az apa és a nagyszülők mocejóni lakosok. A fiatalember állítólag másfél éve elszökött otthonról, és azóta nem tudták, hol tartózkodik. Az ABC azt írja, hogy az apa szerint a feltételezett tettes 70 százalékban mentálisan sérült.

(via Index)

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ecklblaiseelfauror
2024. augusztus 21. 22:34 Szerkesztve
demoni megsálotság is lehetséges birtoklás possesed possesion
ecklblaiseelfauror
2024. augusztus 21. 22:32 Szerkesztve
skizofrénia kettős többes semélyiségekel alterekkel nem jár
ecklblaiseelfauror
2024. augusztus 21. 22:31 Szerkesztve
Szkizotípiás személyiségzavar annál is inkább
ecklblaiseelfauror
2024. augusztus 21. 22:30 Szerkesztve
csak is kisárásos alapon Szkizotípiás személyiségzavar alapon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!