Égnek az orosz Telegram-csatornák: újabb orosz területre hatolhattak be az ukránok

2024. augusztus 27. 10:51

Kurszk után Belgorod megyét is megrohamozták az ukránok.

2024. augusztus 27. 10:51
null

Nyitókép: Olivier Chassignole / AFP

Orosz Telegram-csatornák arról számoltak be, hogy kedden ukrán szárazföldi csapatok támadást indítottak két ellenőrzőpont ellen Belgorod megyében, egész pontosan Nyekhotyejevka és Sebekino térségében. Belgorod a kurszki régióval szomszédos, ide törtek be az ukránok augusztus elején. A Mash Telegram-csatorna szerint a támadásban mintegy 500 ukrán katona vett részt, kétszázan Nyekhotyejevka, a maradék háromszáz pedig Sebekinót támadta meg 

Hivatalos megerősítés még nem érkezett a támadásról, és egy másik, SHOT nevű Telegram-csatorna állítása szerint az ukrán erőket már vissza is szorították, igaz, kezdetben a kurszki betörésnél is ez volt orosz részről a kommunikáció. 

Vjacseszlav Gladkov, Belgorod kormányzója egyébként nem említett bejegyzésében harcokat, de azt mondta, „helyzetünk továbbra is nehéz”.

Ezt is ajánljuk a témában

(via Reuters)

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2024. augusztus 28. 05:44
Még ilyet...hol van ilyenkor a cár atyuska?😂😂😂
Hoked_ly
2024. augusztus 27. 16:01
Majd visszafordul a maradék, a többi pedig trágyázni fogja a Belgorodi földet!
gyzoltan-2
2024. augusztus 27. 15:35
Ez a zsidóság háborújának további eszkalációja! Feltételezhető, hogy semmi csoda nem történt..! "Mindössze csak annyi", hogy a szoros védelembe a teljesen önkéntes NATO csapatok állnak helyt valószínűleg, felszabadítva, mobilizálva több ukrán egységet... -ha ez így lenne, azt nem lehet sokáig titkolni...
lacika-985
2024. augusztus 27. 14:05
Ennek még hirértéke sincs - egy pár agyalágyult részeg ujri megrohamozta Ivánt a budin amig végezte a reggeli dolgát és amint befejezte az ajtó nyitásával haza zavarta a hóhólókat .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!