„Csúnyán nézett rám” – mondta a migráns, miért lökött a metró elé egy férfit (VIDEÓ)

2024. augusztus 02. 08:11

A többi utas mentette meg az áldozat életét.

2024. augusztus 02. 08:11
null

Nyitókép forrása: A The Telegraph Youtube-oldala

Hajmeresztő jelenet játszódott le egy londoni metróállomáson, amikor egy hajléktalan kurd migráns egy helyi postás életére tört. A videók tanúsága szerint a bevándorló nemes egyszerűséggel belökte áldozatát a sínekre, mikor jött a metró. A The Telegraph szerint a migránsra valószínűleg börtön vár majd, amiért megpróbálta megölni a férfit. A lap szerint a 24 éves Brwa Shorsh indítéka az volt, hogy 

az éppen arra sétáló Tadeusz Potoczek „csúnyán nézett rá”

Ekkor a férfi felpattant és lelökte a férfit a peronról.

A forgalmas Oxford Circus állomáson készült drámai felvételeken látható, amint a helyszínen lévő utasok rögtön segítenek felállni a férfinak a sínekről, miközben a vonat az állomás felé dübörög.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Valodi
2024. augusztus 11. 16:37
Orbán Viktor: "Az EU-nak átfogó tervre van szüksége, hogy a válságra reagáljon. Olyanra, amely megerősíti a hatékony irányítást a menedékkérők áramlásai fölött úgy, hogy az biztonságos, rendezett módon menjen végbe, és olyan ütemben, amely tükrözi Európa képességét befogadásukra. Annak érdekében, hogy a terv átfogó legyen, annak ki kell terjednie Európa határain túl. Kevésbé bomlasztó és sokkal kevésbé drága, ha a potenciális menedékkérőket jelenlegi helyükön vagy ahhoz közel tartjuk." 4:0! - höhöhö ... pont ennyi eszetek van! Az idézet a Soros-tervből való, Lovas István fordításában ...
csakegyittlako
2024. augusztus 07. 17:25
Hát nem tudom.Valszeg lengyel lehet alapban az a postás, de afaxt sem érekli, mert DOLGOZOTT. Nem úgy mint az ott fetrengő szarkupac. Én, símán belöktem volna a vonat elé, mert mi az hogy rosszul néz? Befogadták, ott élhet, így vagy úgy. Tragédia, hogy a melóst is piszkálják, akinek az adójából létezhet .
tavirozsa2
2024. augusztus 03. 06:05
A neve alapján lengyel származású lehet a postás ( dolgozó, adófizető )....
mgyfree
2024. augusztus 03. 05:50
teljesen jogos, virgácsra NEM NÉZÜNK CSÚNYÁN! Remélem kap pár év börtönt a postás!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!