Botrány az olimpia zárónapján: sürgősen ki kellett üríteniük a franciáknak az Eiffel-torony környékét

2024. augusztus 11. 17:16

Nem is akármiért.

2024. augusztus 11. 17:16
null

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay

A francia rendőrség evakuálta az Eiffel-torony környékét, miután egy férfi felmászott a híres párizsi jelképre, számol be az AP hírügynökség.

Cikkük szerint egy félmeztelen férfi mászott fel a toronyra vasárnap a délutáni órákban. Az nem egyértelmű, hogy hol kapaszkodott fel az építményre, de a toronyra kihelyezett olimpiai gyűrűk előtt megállították, nem sokkal az első kilátó felett.

Az eset délután 3 óra körül történt, ezután kiürítették a környéket. Pár ottragadt turistának a toronyban kellett várakoznia. 

A párizsi olimpia záróünnepségére a Stade de France stadionban kerül sor este 21 órától.

 

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2024. augusztus 12. 00:58
🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷 𝒦ö𝓈𝓏ö𝓃𝒿ü𝓀 𝒶 𝒻𝓇𝒶𝓃𝒸𝒾á𝓀𝓃𝒶𝓀 é𝓈 𝑀𝒶𝒸𝓇𝑜𝓃 𝑒𝓁𝓃ö𝓀 ú𝓇𝓃𝒶𝓀 𝑒𝓏𝓉 𝒶 𝒸𝓈𝑜𝒹á𝓁𝒶𝓉𝑜𝓈 𝑜𝓁𝒾𝓂𝓅𝒾á𝓉, 𝒶𝓂𝒾 𝒶𝓏 𝑒𝓁𝓈ő 𝓅𝑒𝓇𝒸𝓉ő𝓁 𝒶𝓏 𝓊𝓉𝑜𝓁𝓈ó𝒾𝑔 𝑒𝑔𝓎 𝒻𝑒𝓇𝑔𝑒𝓉𝑒𝑔𝑒𝓈 é𝓁𝓂é𝓃𝓎𝓉 𝓃𝓎ú𝒿𝓉ó 𝒸𝓈𝑜𝒹𝒶 𝓋𝑜𝓁𝓉! 🌹 🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷🇫🇷
Sanyikám
2024. augusztus 11. 20:47 Szerkesztve
Így vagy úgy, a párizsi olimpiát elejétől a végéig botrányok jellemezték. Egy a világot érintő legnemesebb esemény hozta legnagyobb szégyent a gyönyörű, liberális, büszke országra. Emelt fővel fogadhatjuk el 2020as ellopásának eredményét. Bukott Macron a választáson! Bukott a Frencs olimpia! Megszünt a Momentum Párt! Minden pofon a helyére került.
Menhetten
2024. augusztus 11. 20:20
Putyin elvtársatok kiadta a parancsot, hogy minden áron, minden ócska mocskot felhasználva le kell járatni a párizsi olimpiát! Ti pedig az ócska taknyok végre is hajtjátok! Szarkupac emberszerűek vagytok..
letsgobrandon-2
2024. augusztus 11. 19:54
minden tökéletes ...höhöhöhöhö
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!