Bíróság elé citálnák Gérard Depardieu-t

2024. augusztus 22. 20:56

A vizsgálóbírón áll, hogy bíróság elé utalja-e vagy sem.

2024. augusztus 22. 20:56
null

Nyitókép: Ammar Abd Rabbo / El Gouna Film Festival / AFP

A párizsi ügyészség azt kéri, hogy Gérard Depardieu-t állítsák bíróság elé nemi erőszak miatt – tudta meg a BFMTV. Az ügyészség augusztus 14-én írta alá a végleges vádiratot, amelyben kérte, hogy 

Gérard Depardieu-t utalják a megyei büntetőbíróság elé, hogy álljon ki a bíróságon a 2018. augusztus 7-én és 13-án Charlotte Arnould ellen elkövetett nemi és szexuális erőszak miatt.

Most a vizsgálóbírónak kell döntenie arról, hogy Gérard Depardieu-t e bíróság elé utalja-e vagy sem. „Charlotte számára ez egy hatalmas előrelépés a tárgyalás felé vezető úton” – mondta Carine Durrieu-Diebolt, a színésznő ügyvédje a BFMTV-nek. Most már alig várja, hogy véget érjen a nyomozás.

Charlotte Arnould színésznő az első nő, aki panaszt tett a 75 éves színész ellen. A 28 éves színésznő 2018. augusztus 27-én bement a Bouches-du-Rhône megyében található Lambesc-i csendőrséghez, és feljelentést tett Gérard Depardieu ellen. Azzal vádolta, hogy a színész kétszer is megerőszakolta őt, mégpedig ugyanazon év augusztus 7-én és 13-án, a színész párizsi otthonában, ahová azért ment, hogy tanácsot kérjen tőle.

Ezt is ajánljuk a témában

 

 

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2024. augusztus 27. 10:01
“Azzal vádolta, hogy a színész kétszer is megerőszakolta őt, mégpedig ugyanazon év augusztus 7-én és 13-án, a színész párizsi otthonában, ahová azért ment, hogy tanácsot kérjen tőle.“ Ok de minek ment helybe 13-án?
polárüveg
2024. augusztus 24. 13:52
Tanácsot kérni nem a férfi lakására megyünk fel, hanem semleges nyilvános helyszínen kérjük azt. Tehát már itt dől az egész. Meg mégegyszer felugrott "tanácsért" egy erőszak után. ????? Most akkor ki csalt kit csapdába?
TOM66
2024. augusztus 23. 14:38
Jaaaaaa! Megerőszakolták! 2X, két időpontban! Legalább a gecisbugyit elrakta? A Mónikának bejött! :-))))
Nemtudommegállni
2024. augusztus 23. 12:49
Tegnapelőtt is megerőszakolt a róka, tegnap is megerőszakolt a róka, és ma is oda sietek!😂
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!