Belekukkantottam a Sárkányok Házába

2024. augusztus 01. 14:41

Láthatóan a bevándorlás és a diverzitás csak erősebbé tette Westerost.

2024. augusztus 01. 14:41
Ambrózy Áron
Ambrózy Áron
Facebook

Nyitókép: HBO/WarnerMedia

„Belekukkantottam a Sárkányok Házába, és azóta nyomaszt a gondolat, hogy George R. R. Martinnak tisztáznia kellene még egy igen fontos történést abban a 100 évben, ami eltelt a Targaryen-polgárháború és a Trónok harca között.

A Targaryen-korban láthatóan a DE&I szabályai érvényben voltak, Westeros meghatározó pozícióiban felülreprezentáltak voltak a faji, nemi és egyéb kisebbségek tagjai (nagyon helyesen, hiszen így demokratikus a feudalizmus). A Királyvárban a mesterek és a lovagok többsége afrowesterosi volt, de az ellenérdekelt fél is fekete alelnököt jelölt Sárkánykőn. 

Szóval az érdekel, hogy mi történt, miért űzték vissza az agykutatókat és mérnököket Nyár szigetére, hiszen láthatóan a bevándorlás és a diverzitás csak erősebbé tette Westerost. Lehetséges, hogy végül Donald Jr. Targaryen győzött, aki eddig rejtőzködött a sorozatban, ő meg deportálta a bevándorlókat mindenféle bolhavégi késelésekről szóló álhírekre hivatkozva?”

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. augusztus 01. 19:49
Lehetséges, hogy végül Donald Jr. Targaryen győzött, aki eddig rejtőzködött a sorozatban, ő meg deportálta a bevándorlókat mindenféle bolhavégi késelésekről szóló álhírekre hivatkozva ------------------ Nem vokinak indult, csak lett belőle.
zrx8
2024. augusztus 01. 16:29
Az áltörténelem-csinálókat aztán tényleg nem köti semmilyen tény. Ezért merül el a nyugati civilizáció a fantasy-fosban, miközben a valódi történelmét cancel-álja.
Akitlosz
2024. augusztus 01. 16:08
A leírtakat kb. mindenki tudja, aki belekukkantott a Sárkányok Házába. A sárkányok megkukkantják.
Akitlosz
2024. augusztus 01. 16:05
"Belekukkantottam a Sárkányok Házába" Na és milyen abban a fürdőszoba, illemhelyiség?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!