Bekeményítettek az ukránok: hajnali dróntámadás a fontos orosz légibázis ellen

2024. augusztus 23. 07:27

Zelenszkijék tovább folytatják akcióikat.

2024. augusztus 23. 07:27
ZELENSZKIJ, Volodimir

Fotó: MTI/EPA/DPA pool/Jens Büttner

Újabb dróntámadást intézett Ukrajna egy oroszországi légibázis ellen, a Volgográd melletti katonai repülőteret hajnalban vette ostrom alá a speciális ukrán hadtest – írja a Guardian. A lehetséges áldozatokról és károkról egyelőre nincsenek jelentések.

Volodimir Zelenszkijék a közelmúltban több fontos orosz támaszpontot is célkeresztbe tettek, hogy ellehetetlenítsék az őket támadó orosz egységeket.

Az ukrán elnök közben elutazott a Szumi régióba, hogy személyesen egyeztessen Olekszandr Szirszkij vezérezredessel az ukrán ellenőrzés alatt álló „ütközőzónáról”. Úgy látják, ez a megoldás hatásosnak bizonyul, hiszen így csökkenthető a civil áldozatok száma a területen.

Ahogy arról beszámoltunk, az ukrán hadsereg továbbra is folyamatos csapásokat mér az orosz csapatokra, miközben azok pontonhidakat próbálnak építeni a Szejm folyón a Kurszk régióban.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 119 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
herden100
2024. augusztus 25. 16:21
💯%
lajajakab11
2024. augusztus 24. 09:15
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** mordor türannosza, a zseb-cár parancsa: ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** ↓↓↓ !!! Kizárólag a FÉLkegyelmű prolik válaszoljanak !!! ↓↓↓ ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
lacika-985
2024. augusztus 23. 15:22
Ezek a agyalágyult hóhólók addig basszák az orosz valagát amig oda nem csap rendesen és akkor ukrajna ( kis betüvel ) megszünik létezni - akkor megszünik a multik felé való tartozásuk is .. Legalább ennyi hasznuk lesz belőle .
lyon-v-2
2024. augusztus 23. 13:28
Nem létezik, hogy nem látják. Mint aki saját maga alatt vágja a fát, nem hogy örülne annak is ami még van. Ők tudják, de ennek az erőlködésnek nagyon csúnya vége lesz.... viszont reméljük nekünk nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!