Albánul szólt a popsztár a Lufthansa alkalmazottjához, mire az nem engedte felszállni a repülőgépre

2024. augusztus 19. 10:22

Bebe Rexha szerint gyűlölet-bűncselekmény áldozata lett.

2024. augusztus 19. 10:22
REXHA, Bebe

Nyitókép: MTI/EPA/Allison Dinner

Lufthansa, megfenyegettek, mert azt hittem, hogy a biztonsági alkalmazott albán. Albánul beszéltem vele, hogy hol kapom meg a jegyemet, és most nem enged felszállni a jártra” – írta a 24 óráig elérhető Instagram-történetében Bebe Rexha.

Az Amerikában született, de albán felmenőkkel rendelkező énekesnő szerint gyűlölet-bűncselekmény áldozata lett. Az énekesnő elmondása szerint a férfi „folytatta a lelki bántalmazást”, a Lufthansa egyik alkalmazottja sem lépett közbe. „Soha nem voltam még ennyire lemerülve érzelmileg” – írta Rexha, miután végül időben feljutott a gépre. 

Tegnap közvetlenül felvettük a kapcsolatot Bebe Rexhával, hogy megértsük a helyzetet, és belső vizsgálatot folytatunk az ügyben. Nemzetközi légitársaságként világszerte összekötjük az embereket és az országokat. Nem tolerálunk semmiféle diszkriminatív viselkedést” – válaszolta a Lufthansa a CNN megkeresésére.

 

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jacques Foche
2024. augusztus 19. 22:50
Lehet, hogy az alkalmazott a repülőgép teherbírása vagy az egyensúly miatt aggódott.
Bunyevac1964
2024. augusztus 19. 16:14
Ez a hir ugy ahogy van hianyos . Nem tudom elkepzelni hogy valaki aki semmilyen idegen nyelvet nem beszel de van jegye es kedvesen mond valamit a szemelyzetnek akkor nem engedik fel a gepre En az egesz vilagon amikor utazok magyarul koszonok es mosolyogva fogadjak mindig
Kybon
2024. augusztus 19. 15:45
A krimináció az rossz. A díszkrimináció szebb, de sokkal rosszabb! _
Kétes
2024. augusztus 19. 14:18
Eddig volt az elhallgatás. Még korábban a sima hazudozás.A legújabb szómágia szerint meg akarják érteni a helyzetet. Mintha a hazai balliberális balfaszok beszélnének, ahelyett hogy bocsánatot kérnének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!