A Morgan Stanley elnöke is eltűnt a szicíliai jachbalesetben

2024. augusztus 20. 11:48

Egyelőre egy szakács holttestét találták meg a hatóságok.

2024. augusztus 20. 11:48
null

Nyitókép: SOULARUE Guillaume / Hemis.fr / hemis.fr / Hemis via AFP

Újabb részletek derültek ki arról a Szicília partjainál elsüllyedt jachtról, amely Mike Lynch brit techmilliárdosé volt: a BBC beszámolója szerint

a hajón volt, jelenleg pedig a hatóságok keresik Jonathan Bloomert, a Morgan Stanley International és a Hiscox biztosítótársaság elnökét.

Ismert: a Bayesian nevű, 56 méteres szuperjacht hétfő reggel süllyedt el egy heves vihar következtében Szicíliai partjainál.

Ezt is ajánljuk a témában

Az egyik túlélő édesapja a lapnak elmondta: Lynch azért hívott meg ügyvédeket a jachtjára, mert felmentették egy büntetőügyben. Lynchet ugyanis csalással vádolták meg, korábban börtönbüntetést is kapott, azonban júniusban felmentették a vádak alól az Egyesült Államokban.

Az olasz hatóságok egyelőre egy holttestet találtak meg. Hivatalosan nem azonosították, az olasz sajtó szerint viszont az egyik szakácsról van szó.

A jachton 22-en utaztak, 12-en voltak a legénység tagjai. A baleset után 15 embert, köztük Lynch feleségét kimentették.

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
simonpali
2024. augusztus 22. 10:30
Szóval tisztázzuk: van egy brutális vihar, tornádóval, ami állítólag gyakori Szicíliai partjainál. Rendben, tud hozni esetleg valaki eseteket az elmúlt 40 évből, amikor luxus yacht ok így elsullyedtek arrafelé? Van egy brutális, hirtelen lecsapo vihar, ami éjszaka csap le a hajóra. Az megborul, elsüllyedt. Ennek ellenére, hálistennek, kimentenek 15 embert, köztük egy egyéves csecsemőt. Ellenben a két fő kolompos, a tech milliárdos és a Morgan Stanley vezér eltűnnek. Alig egy hónapja meg a techvezer vádlott társa halt meg egy balesetben. Micsoda vél etlenek!
kiss.istvan770
2024. augusztus 20. 14:40
Bravó! Bankár-multi maffia -1.
stormy
2024. augusztus 20. 13:38
szuperjacht.. az csak egy vitorlás. 14millio font.. floridában vagy 500 ilyen árú motoryacht van a középkategória lehalja. ttps://www.youtube.com/watch?v=6YaZLanNu-c& a szuperjacth az ilyen: ttps://www.youtube.com/watch?v=wUgJ_qEvI0E
Beszélgető
2024. augusztus 20. 13:35
Kell néha egy hulla, jól rá lehet fogni az elmúlt egy-két év csalásait, visszaéléseit, zűrös ügyeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!