Óriásit ment a Marvel-sztár: Csak a gyerek döntheti el, milyen nemű, a szülőnek nincsenek jogai!

2024. július 09. 06:21

A világhírű színésznő szerint hagyni kell, hogy a gyerekek eldöntsék, hogy milyen neműek akarnak lenni.

2024. július 09. 06:21
null

Nyitókép: Wikipédia

A Magyar Nemzet arról ír, hogy Tatiana Maslany, a Marvel stúdió She-Hulk című sorozatának sztárja 

kritizálta azokat a szülőket, akik nem hagyják, hogy a gyerekeik döntsék el, milyen neműek akarnak lenni.

Hozzáteszik: Maslany az egyik kanadai tartományt kritizálta, miután a hatóságok olyan oktatási törvényt léptettek életbe, amely előírja az iskolák számára, hogy értesítsék a szülőket, ha egy gyereknél nemi zavart tapasztalnak, beleértve azt is, hogy a gyermek különleges névmásokat szeretne használni az osztályban. A szabályok azt is megakadályozzák, hogy az iskolák reklámozzák a transzneműséget az órákon – kivéve, ha a szülő hozzájárul.

A szuperhős-filmekről híres Marvel stúdió színésznője a továbbiakban határozottan kiállt amellett, hogy 

a szülőknek nincsenek jogaik a gyerekeik felett.

„A gyerekeknek vannak jogaik. A gyerekek emberi lények, akiknek van tudásuk és ismerik magukat, és tőlük kellene példát vennünk. 

Sok mindenben tőlük kellene példát vennünk. 

Meghallgatni őket, felhatalmazni őket arra, hogy eldöntsék, kik ők valójában és hogyan nevezzék magukat. Ez az ő joguk, nem a szülőké” – vélekedett. 

A színésznő egy tízezer dollár értékű díjat is kapott, miután beiktatták a kanadai Hírességek Csarnokába. Az eseményen bejelentette, hogy az összeget a „Lulu’s Lodge” nevű, meleg fiatalokat segítő szervezetnek ajánlja fel, írják.

 

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:35
🍓 ️ ­­­É­­r­t­é­­­k­­e­­l­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­­­z­e­­x­­­i­ ­­p­­u­­­n­­c­i­m­­a­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­.­𝐗­𝟏­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
Wolfram004
2024. július 11. 00:30 Szerkesztve
"A gyerekek emberi lények, akiknek van tudásuk és ismerik magukat, és tőlük kellene példát vennünk. " - Ennek a nőnek valóban a gyerekekről kellene példát vennie, hogy később felnőtté válhasson. Miért nem engedjük nekik azt is, hogy szabadon választhassanak általános iskolát? Ha elmúlt 18 éves, eldöntheti, hogy melyikbe akar járni. És a nyelv? Miért kell rájuk erőltetni? 18 évig egy sötét szobába zárni, hogy semmi ne befolyásolja, és ha nagykorú lett, eldönti, melyik anyanyelvet választja. És akkor választhat nemet és új szülőket is magának. A jog, az jog. Nem szabad csorbítani!
Szuperszig
2024. július 09. 18:54
Ennek a tyúknak is hagyni kellett volna gyerekkorában, hogy beledugja a kötőtűket a konnektorba, hiszen joga volt hozzá!
Göby
2024. július 09. 12:30
eldönteni milyen nemű ... ez a teljes elmebetegség bizonyítéka ... a zöld kockáról nem kell eldönteni, hogy most piros gömb, vagy kék kúp ... hogy az érzelmei mennyire lettek betegek, arról viszont igen, a neveltetés vagy sérelmek tehetnek ...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!