Tucker Carlson: „Minden rossz ember gyűlöli Washingtonban J.D. Vance-t” (VIDEÓ)

2024. július 16. 05:46

Tucker Carlson szerint a washingtoni elit olyan módon ment neki J.D. Vance-nek, amilyenre még nem volt példa.

2024. július 16. 05:46
Politicon 2018 - Day 2

Nyitókép: Rich Polk/Getty Images for Politicon

A híres amerikai politikai kommentátor, Tucker Calson videót tett közzé a közösségi oldalán, amelyben elmondta a véleményét Trump magyarbarát alelnökjelöltjéről, J.D. Vance-ről, és arról, hogy az ő tapasztalatai szerint hogyan is fogadta Vance-t a washingtoni politikai elit.

„Minden embernek, aki nagyon figyel, izgatottnak kell lennie” a választás miatt – mondta Tucker Carlson, majd hozzátette:

Minden rossz ember Washingtonban, akivel valaha is találkoztam, J.D. Vance ellen szövetkezett”.

Vance nem úgy áll az orosz-ukrán háború kérdéséhez, mint a Washingtonban regnáló politikusok többsége, ezért Carlson szerint sokan nem igazán kedvelik őt bizonyos körökben. „Tudom, kik azok az emberek. A szaguk olyan erős, hogy már akkor megérzem őket, amikor belépnek a szobába. És ezek az emberek Milwaukee-tól Chicagóig sorban álltak az elmúlt héten, hogy nekimehessenek J. D. Vance-nak” – mondta Carlson.

Tucker Carlson azt is elmondta a Heritage Foundation által szervezett RNC (Republikánus Nemzeti Bizottság) rendezvényen, mi lehet az alapja a J. D. Vance elleni heves támadásoknak.

Mert úgy gondolták, hogy őt nehezebb lesz manipulálni, és valamivel kevésbé lelkesedik majd az emberek megöléséért

– tette hozzá.

Tucker Calson videóját itt tekintheti meg:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:29
🍓 ️ ­É­­r­­t­­é­­­k­e­­l­d­ ­­­a­­­ ­s­­z­e­­x­­­i­ ­­p­u­­n­c­­­i­­m­­­a­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­.­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
catalina11
2024. július 16. 08:42
Tucker Carlson: „Minden rossz ember gyűlöli Washingtonban J.D. Vance-t” és van belőlük elég...
békalepcse2.0
2024. július 16. 07:51
„Tudom, kik azok az emberek. A szaguk olyan erős, hogy már akkor megérzem őket, amikor belépnek a szobába." Találó megfogalmazása a vallási köntösbe burkolt mosdatlanságnak...
piramis-2
2024. július 16. 07:32
Lehet ámítani az LMBTQ-s pedofil buzi, liberálnácikat. Persze, teljesen felesleges. Azok olyan ostobák, azt hiszik 100 gender van.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!