Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Történelmi terrorkészültségre álltak át az USA európai támaszpontjai

2024. július 01. 06:59

A legkomolyabb aggodalmak uralják a katonai bázisokat.

2024. július 01. 06:59

Nyitókép: Morteza Nikoubazl / NurPhoto / NurPhoto via AFP

A CNN arról ír, hogy két amerikai tisztviselő szerint több, Európában található amerikai katonai támaszpontot is fokozott készültségi szintre helyeztek, mivel terrortámadástól tartanak. Hozzáteszik: a bázisok „Charlie készültségi szintje” akkor érvényes, ha incidens történik, vagy olyan hírszerzési információ érkezik, amely arra utal, hogy terrorista akciót terveznek a személyzet vagy létesítmények ellen.

Az egyik amerikai tisztviselő a CNN-nek elmondta: „legalább 10 éve nem láttak ilyen fenyegetettségi szintet”, 

a hadsereg „aktív-megbízható fenyegetést” kapott.

Dan Day parancsnok, az Amerikai Egyesült Államok Európai Parancsnokságának szóvivője elárulta: folyamatosan figyelemmel kísérik a biztonsági környezetet, és azt tanácsolja az európai hadszíntéren lévő személyzetnek, hogy „maradjanak éberek” és legyenek résen.

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-104
2024. július 02. 17:02
🍓 ️ ­É­­­r­­­t­­­é­­k­­e­­­l­d­­­ ­­­a­­­ ­s­z­­e­­x­­i­ ­­p­­­u­­­n­­c­i­m­a­t­­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­­­.­𝐗­𝟏­­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
2024. július 01. 09:23 Szerkesztve
" európai hadszíntér" ? D. Day parancsnok vagy a noname firkász a hülye?
lemez
2024. július 01. 08:07
Jó a buli,hiszen az usát már szinte a világon minden ország megtámadta.Az usát egy párszor lebombázták,mi?Ezek most europában akarnak hánorút,mert gyenge.
elfújta az ellenszél
2024. július 01. 08:04
Burkolt figyelmeztetés Orbánnak, miután ma átvette az EU vezetését. "Nem te vagy a főnök" ahogy ez a libsi elődje szájából nyíltan elhangzott. A hagyományos angolszász "gunboat diplomacy" folytatása kontinentális eszközökkel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!