A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Stephen King is Joe Biden visszalépését sürgeti

2024. július 09. 10:34

A horroríró szerint bár „Biden remek elnök volt, itt az ideje, hogy bejelentse, nem indul a választáson”.

2024. július 09. 10:34

Nyitókép: MTI/EPA/Maja Hitij

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Joe Biden és Donald Trump vitáját követően több olyan közvélemény-kutatás is megjelent, amely Trump előnyét mutatja. A New York Times által megrendelt felmérés szerint 

Trumpot jelenleg az amerikaiak 49 százaléka, míg Bident 43 százalék támogatja. 

Ezzel párhuzamosan olyan hírek is felröppentek, melyek azt sugallták, hogy a regnáló elnök fontolgatja, hogy folytassa-e az újraválasztásáért folyó küzdelmet. Azonban ezeket a hangokat, Karine Jean-Pierre, az elnöki hivatal szóvivője sajtótájékoztatón cáfolta.

Pedig a vita során Biden sokszor artikulálatlanul, motyogva beszélt, ez epdig felerősítette azokat a félelmeket, hogy már nincs abban az egészségi állapotban, hogy elvezesse az Egyesült Államokat. 

Ezt is ajánljuk a témában

 

Bókba burkolt felszólítás

Ettől függetlenül nemcsak politikai, de közéleti szereplők is megszólalnak a témában, miközben egyre közelebb kerül az amerikai elnökválasztás időpontja. Legutóbb a horror nagymestere, Stephen King üzent a közösségi médiában a 81 éves elnökaspiránsnak. 

Mint fogalmazott, „Joe Biden remek elnök volt, de itt az ideje, hogy – az általa oly nyilvánvalóan szeretett Amerika érdekében – 

bejelentse, hogy nem indul a választáson”

 

„Csak a Jóisten” győzhetné meg Bident

Azonban, mint ismert, Joe Biden nem száll ki a versenyből. Nemrég leszögezte: „csak a Jóisten” győzhetné meg arról, hogy kiszálljon az amerikai elnökválasztási versenyből.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
123321
2024. július 10. 08:48
Csak most derült volna ki!? :D beteg állatok. remélem marad. Élete végéig.
Tegnap
2024. július 09. 16:17
Ez az aljas (dúsgazdag) celeb aki eddig Biden seggét nyalta, hirtelen észrevette, hogy milyen gusztustalanul rossz íze van annak amit abból a csüngő seggből kinyalt eddig. Ebből aztán lehetne egy horror regényt írni !
Fecoka
2024. július 09. 15:41
Netán szintén egy Epstein-szigeti látogató?
anonymtalan2
2024. július 09. 13:34
Ha 4 éve jó volt neked ugyan ilyen állapotban, akkor legyen most is jó neked! :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról