Soros fia nem aprózza el: tíz pesti garzon értékű gyémántgyűrűt húzott menyasszonya ujjára

2024. július 18. 13:19

Alex Soros Hillary Clinton korábbi munkatársát jegyezte el. Az indiai származású, muszlim Huma Abedin családját egyébként a republikánusok egy dzsihadista szervezettel való kapcsolattal vádolták.

2024. július 18. 13:19

Nyitókép: Alex Soros és Huma Abedin. Forrás: Saul Loeb / AFP

***

Olaszországi nyaralásukról visszatérve kapták lencsevégre a milliárdosfit és újdonsült menyasszonyát New Yorkban – írta meg a Hello.

Huma Abedin, Clintonné politikai tanácsadója

lenyűgöző gyémántgyűrűt is villantott, amivel egyből a figyelem középpontjába került.

A gyűrűn jókora smaragd csiszolású, négyzet alakú gyémánt volt, becslések szerint körülbelül 10 karátos, és egy elegáns, Art Deco stílusú platinaszalaggal volt rögzítve.

A magazinnak nyilatkozó szakértő a méretre és a csiszolásra való tekintettel fél és egymillió dollár (178 és 356 millió forint) közé becsülte a gyűrű értékét; a Keyzar Jewelry ékszerszakértője szerint viszont azt mondta:

körülbelül 1,4 millió dollárra (500 millió forintra – a szerk) becsülné az ékszert.

Ilyen ár eléréséhez a gyűrű általában sok karátos követ tartalmaz, ami kiemelkedő tisztasággal és színekkel bír, és egy jól ismert ékszerész keze munkáját dicséri”. Egy harmadik kollégájuk is a kő tisztaságát dicsérte, „ami az árban is tükröződik”.

Huma Abedin egyébként Michiganben, majd Szaúd-Arábiában nevelkedett, szülei indiai és pakisztáni muszlim bevándorlókként érkeztek az országba. Abedin később – 1996 és 2016 között – Hillary Clinton politikai tanácsadója, kampánymenedzsere volt. Férjétől, a New York-i demokrata képviselő Anthony Weinertől annak pedofil szexbotránya után vált el 2016-ban –

az ifjabb Soros pedig egy éve került a képbe.

 

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000042
2024. szeptember 02. 16:11
🍓 ️ ­­­É­­r­­t­é­k­e­­­l­­d­­ ­a­­­ ­­s­z­­e­x­i­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­i­­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­𝟖­.­­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
blondiner
2024. augusztus 05. 15:32
Ez annyira randa, hogy még egy ratyadéknak is bejön :D
Gebula
2024. július 19. 05:59
Lehet, hogy a néninek kukija van!
haxima
2024. július 18. 21:06
Volt az a vicc, hogy a skinheadet megkérdezi a rózsaszín ruhás néger, hogy merre van a zsinagóga..Az meg ránéz, és ne tetézd... Hát itt is van minden. A búza zsidó milliárdos elvesz egy saudi/indiai, pedótól elvált muszlim nőt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!