Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orosz csúcsrakéta tarolta le a kulcsfontosságú ukrán légibázist (VIDEÓ)

2024. július 02. 09:38

Hatalmasak a károk.

2024. július 02. 09:38
null

Nyitókép: X

A Portfolio arról ír, hogy kazettás robbanófejjel felszerelt Iszkander nagy hatótávolságú rakéta csapott le az ukrajnai Mirhorod légibázis területére, az incidens során

 legalább egy ukrán Szu-27-es vadászgép megsemmisült.

Hozzáteszik: Mirhorod városa Poltava megyében található, nagyjából 140 kilométerre az orosz határtól. 

Több ukrán szemlélő is a támaszpont parancsnokának menesztését, felelősségre vonását kéri,

 írják. Szerintük a repülőgépeket túl közel a frontvonalhoz, fedezék és álca nélkül tárolták az ukrán légierő tagjai, ezzel túlságosan kitettek voltak a gépek az ellenséges katonai akciónak.

Ilja Ponomarenko, a Kyiv Independent haditudósítója ezt írja: „felelőssé kell tenni azokat, akik miatt rendszeresen ilyen dolgok történnek Ukrajna légierejével. 

A rendszerszintű hanyagság miatt eltemetnek minket

 ebben a háborúban.”

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lajajakab11
2024. július 03. 18:52
******************************************************************* ******************************************************************* ** ** MINDEN moszkovitának INGYEN OROSZ RULETT TRIPLA ezüstgolyóval! ** ** Körönként prémium VODKA " KREMLin Special Metanol " grátisz! ** ** ínyenceknek polóniumos KAVIÁR extra! ** ** Haladóknak noviCSOKI ! ** ** »»»» KGB RAJONGÓKNAK BAJKÁL-TÚRA GULAG-ÖRÖKLAKÁSSAL! «««« ** ** ** VILÁG PROLETÁRJAI EGYESÜLJETEK! ** ** ** !!! Kizárólag a FÉLkegyelműek válaszoljanak !!! ** ** ******************************************************************* *******************************************************************
sexykitty-113
2024. július 03. 16:06
🍓 ️ ­É­­r­­­t­­­é­­­k­­­e­l­­­d­­ ­a­­ ­­s­z­­e­­­x­­­i­ ­­­p­­­u­n­c­­i­m­­­a­­­t­­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­.­­𝐗­𝟏­­𝟖­­.­­𝐅­­𝐔­­­𝐍
robogo72
2024. július 02. 17:26
Ha igazak az utóbbi néhány hét hírei, abból az derül ki, hogy kimerült az ukránok légvédelme, vagy a ruszkik rájöttek hogyan játszhatják ki. Üres a kapu...
Kovács Ubul
2024. július 02. 13:30
Ezeket a gépeket ötödször semmisítik meg a musZkák, az ukik már súlyos mínuszban vannak. A bejelentés legyőzhetetlen bajnokai.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!