Olimpiai megnyitó: nézzük a jó oldalát – „gróf Apponyi Albert kedveli ezt”

2024. július 31. 05:59

Ezzel természetesen a keresztényeket akarták sértegetni, ami láthatóan sikerült is.

2024. július 31. 05:59
 A párizsi olimpia megnyitója drag queen showjának egy jelenete
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Pesti Srácok

Nyitókép forrása: YouTube

„Hogy miért csinálták ezt az egészet? Mert megtehetik. Egyszer David Icke tette fel a kérdést egy beszélgetésben, hogy a világelit miért juttat vezető pozícióba olyan nettó kreténeket, mint Justin Trudeau, Joe Biden, vagy Jacinda Ardern (korábbi új-zélandi miniszterelnök)? Azért, mert megtehetik. Ráadásul nem a jó király degenerált fia örökli a trónt, mint előjogot, hanem demokratikus keretek között választatják meg ezeket a félkegyelműeket, a médián keresztül agymosott néppel. Mert megtehetik. És megmutatják, hogy mi, a normalitás őrzői semmit nem tehetünk ellenük.

A megnyitóval is azért merték provokálni a normális embereket, mert megtehetik. Mert ha ilyenkor néhányan felháborodnak, azokat rögtön megbélyegzik, marginalizálják. Ezért aztán senki sem meri felemelni a szavát… gondolták ők. De igenis fel merték, és sokan. És akkora lett a felháborodás, hogy visszakoztak, bocsánatot kértek, sőt, a hivatalos felületeiken elérhetetlenné is tették a 14 éve aluli gyereket és vallási blaszfémiát is tartalmazó videót.

Ez még nem akkora agy győzelem, de mindenképpen fontos mérföldkő: kiderült, hogy NEM tehetnek meg akármit. Hogy túltolták. És mindazok az egyébként normális gondolkodású, de politikai kérdésekben passzív emberek, akik mindig azt mondták, hogy eltúlozzuk ezt az LMBTQ-fóbiát, ez egy ilyen »jobboldali para«, meg hogy nem olyan gáz a helyzet… ezek az emberek most mind megrökönyödtek, hogy dehogynem olyan gáz, és végig igazunk volt. És az inga elindult visszafelé.

Aminek szintén örülünk, nem csak annak, hogy a franciák is szépen belefojtják magukat a saját szarukba. De azért az utóbbi (Apponyival vagy nélküle) is jófajta elégtételt okoz Trianon után 100 évvel.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2024. augusztus 01. 04:42 Szerkesztve
A franciák keltették a nemzetiségi feszültséget a monarchiában és bujtogatták az egyébként békésen egymás mellett élő népeket. A franciák újabb alakítása a taxis blokád volt! 'recipdoki' a franciáknak dolgozik?
tapir32
2024. augusztus 01. 04:03
Az Osztrák-Magyar Monarchia a vallási és a nemzetiségi kérdésekben a korabeli Európa legliberálisabb állama volt.
2024. augusztus 01. 03:02 Szerkesztve
Ennyi évvel a kommunizmus bukása után recipdoki még mindig a történelemhamisító bolsevik demagógiát erőlteti. Ez szánalmas anakronizmus! Gyűlölködő provokátor! Provokáció: Előre megfontolt és ártó szándékú magatartás, megnyilvánulás, amellyel egy másik személyt vagy csoportot olyan visszavágásra késztetnek, amit később rá nézve hátrányosan használnak fel. /Wikipédia/ Az ártó szándékon van a hangsúly! Az un. polgárpukkasztás egy eufemizmus a provokációra!
2024. augusztus 01. 02:49 Szerkesztve
"A teljes muszlim világot megrázta az utolsó vacsora párizsi paródiája." MN. Provokáció volt. Provokáció: Előre megfontolt és ártó szándékú magatartás, megnyilvánulás, amellyel egy másik személyt vagy csoportot olyan visszavágásra késztetnek, amit később rá nézve hátrányosan használnak fel. Wiki Az ártó szándékon van a hangsúly!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!