Donald Trump is kiakadt a botrányos olimpiai megnyitón: Szégyen

2024. július 30. 08:41

A republikánus elnökjelölt ezúttal sem rejtette véka alá a véleményét.

2024. július 30. 08:41
Former President Trump And Fellow Conservatives Address Annual  CPAC Meeting

Nyitókép: Brandon Bell/Getty Images

Határozott és lesújtó véleményt fogalmazott meg Donald Trump elnökjelölt a párizsi olimpiai játékok nagy port kavart megnyitójával kapcsolatban. A politikus szerint a megnyitó „szégyen” – írta meg az AFP

Nem Trump az egyetlen, akinél kiverte a biztosítékot a párizsi nyitóünnepség. Többen felszólaltak amiatt, hogy Leonardo da Vinci Utolsó vacsoráját parodizálta ki az egyik jelenet, holott nem erről, hanem a görög Dionüszosz interpretációjáról volt szó. Legalább is szervezők szerint.

Nagyon nyitott gondolkodású vagyok, de szégyennek tartom, amit tettek

 – nyilatkozta Trump a Fox Newsnak.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 196 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­É­r­­t­­é­­­k­e­l­­­d­­­ ­­­a­­­ ­s­z­e­x­i­­ ­­p­­u­n­­­c­­­i­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­­𝐍
karakter-2
2024. július 30. 08:53
A zsidók sajnos mindent túltolnak. Ha a kapitalizmus mellé, akkor azt, ha a kommunizmus mellé, akkor azt, ha a háború mellé, azt, ha az LMBTQ mellé, akkor pedig azt. (A Krisztust megszemélyesítő leszbikus nő egy ismert zsidó LMBTQ aktivista).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!