Olimpia 0.nap: kirabolták az ausztrál kerékpárosokat Brüsszelben, a masszázsasztalt is vitték (videó)

2024. július 25. 11:33

Logan Martin és csapata a csomagcímke-nyomkövető eszközök segítségével megtalálta a furgonból kiszedett tárgyak egy részét.

2024. július 25. 11:33

Nyitókép: Képernyőfotó

Kirabolták az ausztrál olimpiai kerékpáros csapatot Brüsszelben – írja az Visegrad24. A csapat furgonját rabolták ki, ezt maga az egyik kerékpáros közölte a közösségi médiában. Logan Martin szerint a bűnözők betörték a furgon anyósülés ablakát. 

Ennek következtében nemcsak egy pénztárcát loptak el a járműből, hanem felszereléseket is, köztük a fizioterapeuta masszázsasztalát. 

Martin és csapata a csomagcímke-nyomkövető eszközök segítségével megtalálta a furgonból kiszedett tárgyak egy részét, amelyek egy helyi parkban voltak szétszórva. „Micsoda őrült kezdete volt az utazásnak” – zárta az esetet Logan Martin.

 

 

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­É­r­­­t­é­k­­­e­l­d­­­ ­­­a­­ ­­­s­­z­­e­­­x­i­­­ ­­p­­­u­­n­c­­­i­­m­­a­t­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
Majdmegmondom
2024. július 25. 17:42
Elugrottak Molenbeekbe? Mit kerestek ott? Mentek migránsokat simogatni, aztán szembe jött a valóság? Örüljenek, hogy ennyivel megúszták...
atti64
2024. július 25. 14:03
A PATKÁNYOKAT IDELYE LENNE MÁR KILÖNI DE MINDET!!!!!!!!!!!!!!!!!HA NEM TUDTOK RENDET CSINÁLNI TÁMASSZÁTOK FEL HITLERT MAJD Ö TUDNÁ MIT KELL CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B_kanya
2024. július 25. 13:57
Ez a nagyvárosi élet természetes velejárója, nem tudják a bozótlakók? Az igazi nyugatosch khan főpolgi szerint így van londonisztánban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!