Naponta művért öntenek az amerikai külügyminiszter kocsija elé a palesztinpárti tüntetők (VIDEÓ)

2024. július 18. 20:43

Soros ügyésze nem hajlandó intézkedni.

2024. július 18. 20:43
null

Nyitókép: képernyőfotó – Daily Wire

 

Kilenc hónapja táboroznak palesztin tüntetők Antony Blinken külügyminiszter otthona előtt, művért öntve a földre és éjjelente hangosan kiabálva – számol be a Daily Wire. A tüntetések több virginiai törvényt is megsérthetnek, de az arlingtoni ügyész, Parisa Dehghani-Tafti, nem hajlandó intézkedni.

Dehghani-Tafti, aki Soros György támogatásával nyerte el pozícióját, nem részletezte, miért nem talál jogi alapot a tüntetők elleni vádemeléshez. Pedig több állami és helyi rendelet is tiltja az ilyen jellegű zavaró tevékenységeket, mint az éjjeli hangoskodás és a közterület illegális használata.

A tüntetők viselkedése egyre inkább veszélyezteti a közszereplők biztonságát, különösen azután, hogy a volt elnök, Donald Trump elleni merényletkísérlet is történt. A tüntetők „Blinken Kibbutz” néven emlegetik táborukat, így Blinken lakcímét is nyilvánosságra hozva.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Gajdics Ottó

Magyar Nemzet

Idézőjel

Antony Blinken amerikai külügyminiszterre nem mondhatjuk, hogy idióta. Legalábbis a szó eredeti jelentése értelmében nem az, hiszen nagyon is részt vesz a demokrácia politikai életében.

Az Arlingtoni Rendőrség szóvivője közölte, hogy nincs bizonyíték a virginiai törvények megsértésére, és eddig csak két tüntetőt tartóztattak le. 

Az eset rávilágít arra, hogy egyes baloldali ügyészek gyakran figyelmen kívül hagyják a törvényeket a politikai aktivizmus támogatása érdekében.

A videó itt nézhető meg: 

 

 

 

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­­É­­­r­t­­é­k­e­­­l­­­d­­ ­a­ ­­­s­z­e­­x­­­i­ ­p­u­­­n­­c­­i­­­m­a­­t­ 👉 𝐖­­𝐖­𝐖­­.­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­.­𝐅­­𝐔­𝐍
2024. július 19. 08:08 Szerkesztve
Mi is történik Ámerikában? Szereplők: Anthony Blinken (nagyapja orosz származású amerikai zsidó, nevelőanyja magyarországi zsidó származású) külügyér, Parisa Dehghani-Tafti Soros-ügyész, akit lehetetlen eltávolítani a hivatalából, Soros György zsidó származású pénzember, önjelölt társadalomszerkesztő, palesztinpárti tüntetők. (Soros Alex, alias Sanyika menyasszonya indiai származású muszlim). Az értelmezési háló kialakításához egy tény: Blinken és családja baráti kapcsolatot ápol Soros Györggyel. Hogy jön a képbe a palesztin szál? Egyértelmű, most a zsidókból akarnak "feketeseggűt" csinálni a globalisták. Ha a célt látjuk, akkor feloldódik az ellentmondás. A cél: a világháborúk előtt leírt világ kiforgatása a sarkaiból. A woke, a konfliktusok mögött megfigyelhető petrodollár és fegyverek mozgása mentén leírható a káoszkeltésbe való befektetés a véren szerezhető extraprofit érdekében. Zsidó-palesztin, orosz-ukrán konfliktus? SZERZÉS! PROFIT! ÉHES A PÉNZHATALOM.
julius68-2
2024. július 18. 23:57
julius68-2--lauderstenonis-2 2024. július 18. 23:56 Ez már nem normális világ, régen nem ilyen volt , de erről Blinken is tehet, a fagyi visszanyal.
Megtalálta
2024. július 18. 23:11
Blinken pont az a figura, akit kurvára nem tudok sajnálni. Sem emiatt, sem másért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!