Nahát: így, hogy Biden visszalépett, már a fia sem perel

2024. július 22. 21:55

Órákkal apja visszalépése után vonta vissza Hunter Biden keresetét a Fox News ellen, melyet a csatorna „politikailag motiváltnak” nevezett.

2024. július 22. 21:55
null

Nyitókép: Kent Nishimura / AFP

Néhány órával azután, hogy Joe Biden elbúcsúzott újraválasztási ambícióitól, fia, Hunter Biden is visszavonta perét a Fox News-zal szemben, melyet egy minisorozat miatt indított – jelenti a Reuters.

A Fox az online streaming platformján, a Fox Nationön 2022 októberében adta le a „Hunter Biden pere: Egy próbaper az amerikai népért” című minisorozatát,

melyben Bident külföldiek javára végrehajtott illegális lobbitevékenységgel és vesztegetéssel vádolják, s az elnök fiát meztelenül, szexuális aktus közben is szerepeltetik.

A sorozatot aztán idén áprilisban levették a platformról, miután Hunter Biden perrel kezdte fenyegetni a csatornát.

Biden aztán a pert idén júliusban el is indította, most viszont – talán egyfajta politikai érdekmúlás miatt – elállt tőle. A csatorna a kereset visszavonásának hírére jelezte, hogy a pert továbbra is „politikailag motiváltnak” és „megalapozatlannak” tartják.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­­É­­r­­t­é­k­­­e­l­d­­­ ­a­­ ­­­s­z­e­­­x­­­i­­ ­p­­u­n­­c­­i­m­a­­­t­­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­.­­𝐗­­𝟏­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­­­𝐍
patriota-0
2024. július 23. 07:42
Én úgy tudtam, hogy ellene folynak perek. Azokért már leülte a büntetését?
FreeEurope
2024. július 22. 22:41
Joe Biden az újkori történelemben páratlan politikai örökséget hagyott hátra. ??? Előkészítette a III. vh-t, ami elpusztítja az emberiséget? Másra nem tudok gondolni.
Aerion
2024. július 22. 22:26
Nekem úgy tűnik, dzsó bájden nem mondott le az elnökjelöltségről, nem tartott sajtótájékoztatót, még egy online bejelentésre se került sor, egyszerűen a nevében közzétettek egy papírfecnit a rámásolt aláírásával. És ennyi. Ezt a szerencsétlen demens szarházit megpuccsolta a saját moslékja. Nem is engedik nyilatkozni, minden személyes megjelenést töröltek, mintha nem is létezne az Amerikai Egyesült Államok elnöke. Mintha meghalt volna, úgy tesz a moslék. bájden megérdemli. Az amerikai nemzet nem. Sem az emberiség.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!