Musk „halott” fia válaszolt apjának: Köszöni szépen, jól van (VIDEÓ)

2024. július 26. 07:36

Musk szerint a „woke vírus” megölte a fiát, a transz fiú szerint az apja drogos, figyelemhiányos, gyerekként hanyagolta.

2024. július 26. 07:36

Nyitókép: Threads

Elon Musk fia, Xavier, aki most „Vivian” néven nőként éli életét, válaszolt apja kijelentésére, miszerint fiút a „woke-vírus ölte meg”. 

Musk elmondta, hogy megfogadta, hogy „elpusztítja a woke vírust”, miután az orvosok rávették arra, hogy beleegyezzen a pubertásblokkolókba.

Ezt is ajánljuk a témában

Xavier, aki most már Vivian Jenna Wilson néven ismert, az X rivális appján, a Threadsen válaszolt apjának.

Xavier/Vivian leírta, szerinte az apja többször is hazudott vele kapcsolatban;

Ez az egész teljesen kitalált, nem valós, és ennek megvan az oka. Nem tudja, milyen voltam gyerekként, mert egyszerűen nem volt ott, és abban a kevés időben, amikor ott volt, állandóan zaklattak a nőiességem és a queerségem miatt. Nyilvánvalóan ezt nem mondhatja, ezért egy boldog kis sztereotipikus b*zinak lettem beállítva, akit saját belátása szerint használhat. Szerintem ez sokat elárul arról, hogyan tekint a queer emberekre és a gyerekekre általában.”

– írta bejegyzésében, majd így folytatta: 

Akármit is mondasz. Jogi szempontból nőként vagyok elismerve Kalifornia államban, és nem foglalkozom azok véleményével, akik alattam állnak. Nyilvánvalóan Elon ezt nem mondhatja el magáról, mert egy ketaminos ködben kétségbeesetten keresi a figyelmet és az érvényesülést egy seregnyi elfajzott redpilled incel és pick-me közösségtől, akik gyorsan meg is adják neki azt.”

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:32
🍓 ️ ­­­É­r­­­t­é­­k­e­­­l­d­ ­a­­ ­s­­z­­e­­x­­­i­­­ ­­­p­­­u­­­n­c­­i­­­m­a­­­t­ 👉 𝐖­𝐖­𝐖­­.­­­𝐗­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­𝐍
Aerion
2024. július 27. 13:34
Nézzétek meg ezt a szerencsétlen élőlényt, az egész egy kirakat, amit egy kezeletlen elmebetegség rendezett be. Az elméjét a harag és a gyűlölet uralja, ami arra a meggyőződésre alapozódik, hogy amit ő érez az igaz, és neki jó. csakhogy ez a beteg elme játéka csupán vele, tünet, ami a valóság érzékelésétől szakítja el a beteget. Amiről a cikk szól, hogy halott, az igaz, a csupaszt fizikai létezés semmit sem számít a létezés metafizikai aspektusában. Az ü r e s s é g nem létezés. Az üresség a s e m m i . A semmi pedig sohasem lehet valami. Ezt egy beteg elme nem képes felfogni, ezt tudomásul vehetjük, viszont ha a betegséget mindenkire ki akarják terjeszteni normalitásként, az már nem fog menni. Mert nem mindenki elmebeteg. És itt el is érkeztünk a m á b a .
Aerion
2024. július 27. 13:26
Nincsen transz fiú, nincsen transz lány. Mert nincs transzneműség. A transzneműség képzelése van, ami pedig elmebetegség. Az elmebetegség társadalmi normalizálása emberiségellenes bűncselekmény.
zabszem
2024. július 26. 13:06
MyOp: Én meg azt tartom undorítónak, hogy emberek (?), orvosok (vagy inkább kurozslók) pénzért sterilizációs drogokat adnak KISKORÚAKNAK, FEJLŐDÉSBEN lévő fiataloknak, levágják nekik a nemi szerveiket, megcsonkítják őket!! Nekem ezt ne magyarázd meg semmilyen "döntéssel"... Mert nem lehet... Állatok. Barbárok. Undorító, perverz elmebetegek, akiknek börtönben, a társadalomtól erzártan lenne a helyük!!! Inkább ezen kellene felháborodnod!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!