Elon Musk „megköszönte” Soroséknak, hogy nem kell találgatni, ki lesz az új bábjuk

2024. július 22. 10:24

„Itt az ideje, hogy mindannyian egyesüljünk Kamala Harris körül, és legyőzzük Donald Trumpot” – írta közösségi oldalán Soros György fia.

2024. július 22. 10:24
Elon Musk Visits Germany

Fotó: Maja Hitij/Getty Images

A Mandiner vasárnap beszámolt róla, hogy Sorosék gyorsan túltették magukat Biden visszalépésén: a milliárdos fia, Alex szinte azonnal kampányba kezdett Kamala Harris mellett. „Itt az ideje, hogy mindannyian összefogjunk Kamala Harris körül, és legyőzzük Donald Trumpot. Ő a legjobb és legképzettebb jelöltünk. Éljen az amerikai álom!” – írta.

Ezt is ajánljuk a témában

Elon Musk az ifjabb Soros posztját az X-en kommentálta: „Szeretném megköszönni Alex Sorosnak, hogy nem tartott mindenkit bizonytalanságban arról, hogy ki lesz a következő bábu” – írta a Tesla-vezér.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-5000061
2024. szeptember 06. 15:31
🍓 ️ ­É­­r­t­­é­­­k­e­l­­d­­­ ­a­­ ­­s­z­e­­x­i­­­ ­­­p­u­­n­c­i­m­­­a­­­t­ 👉 𝐖­­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­­­𝟏­­­𝟖­­­.­­𝐅­𝐔­­𝐍
Doki53
2024. július 23. 07:31
Eddig Biden volt a legjobb, most a magyar felmenőkkel rendelkező Kanalas Harris. Eddig Kanalas támogatta Bident, most Biden támogatja Kanalast. Hogy fogják meggyőzni erről a halottakat, az még kérdés. Ahogy látom a dolgok történését, az amcsik képesek lennének Lincolt is megválasztani. Valamikor a CCCP-ben voltak ilyen kaliberű elnökök, de ott legalább megvárták míg meghal.
Wolfram004
2024. július 22. 17:00
Non, korántsem, biztos, lehet, hogy csel! Ellesték Orbántól a trükköt, hogyan kell visszaléptetni egy főpolgármester jelöltet, lehet, hogy többször is bevetik...!!! :DDD
OneiroNauta
2024. július 22. 16:34
"Ő a legjobb és legképzettebb jelöltünk!” Akkor kibaszott nagy bajban van Amerika...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!